Klassieke glaswas

ramenDe klassieke glaswas, dat is ramen wassen op de traditionele, oer-degelijke manier: alle ramen worden ingewassen, en achteraf drooggetrokken. Uiteraard vergeten we hierbij de randen en raamomlijsting ook niet! Onze glazenwassers zijn op afroep beschikbaar, of volgens een vast schema. Zo bent u er altijd van verzekerd dat uw bezoeker een goede, eerste indruk krijgt van uw bedrijf. De glazenwassers van Group-f Holding bezorgen u graag een heldere kijk op de wereld…

 


Osmose glaswas

osmoseOsmose-glaswas is het neusje van de zalm op gebied van glaswas: door middel van een speciale installatie met gedemineraliseerd water (= water zonder mineralen en kalk) en telescopische stelen, worden uw raamoppervlakken geborsteld en gespoeld. Het vuil lost op, en uw ramen drogen streeploos. Dit systeem leent zich perfect voor hogere gebouwen. Bovendien is dit een uiterst milieuvriendelijke manier van reinigen, zonder enige bijvoeging van detergenten.

 


Zonnepanelen-reiniging

zonnepanelenDe aankoop van zonnepanelen is een grote investering. Om het maximale rendement te realiseren, is het aangewezen uw panelen frequent te onderhouden. Stof, zand, regen, luchtvervuiling,… tasten uw zonnepanelen aan, waardoor ze ook minder goed presteren. Voor de reiniging van zonnepanelen, maken we gebruik van osmose-water. We maken bovendien geen gebruik van chemicaliën of andere stoffen die uw zonnepanelen schade kunnen toebrengen. Wilt u uw zonnepanelen laten reinigen? Group-f Holding doet dit voor bedrijven en particulieren, op platte en schuine daken.

 


Gevelreiniging

gevelreinigingAllerhande weersomstandigheden en vervuiling vormen een bedreiging voor uw gevel. Group-f Holding brengt ook deze gevels weer in perfecte staat. Wij gebruiken de reinigingsmethode die het best bij uw gevel past. Welke methode we ook kiezen, Group-f Holding werkt steeds op een milieu-verantwoorde manier. Bovendien hebben wij onze eigen hoogwerkers, waardoor we snel, onafhankelijk en klantgericht kunnen werken. Wij adviseren u graag verder over de mogelijkheden, zodat uw bedrijfspand er weer als nieuw bijstaat.

 

 

Show Buttons
Hide Buttons