Professionele schoonmaak van kantoren

Een kantoor is meer dan alleen maar een werkplek. Het is de plaats waar uw mensen bezig moeten zijn met het opbouwen van uw bedrijf. Natuurlijk speelt de bedrijfsomgeving een grote rol in de eerste indruk die bezoekers, potentiële klanten en sollicitanten opdoen.

Group-f Cleaning & Facility Services heeft een jarenlange, professionele ervaring in het schoonmaken van kantoren. Of het nu gaat om een kleine KMO of een grote onderneming met duizenden werkplaatsen.

 

 

In vol vertrouwen

Wij hebben steeds de mensen en middelen ter beschikking om uw kantoorruimtes in perfecte staat te houden. Dankzij onze flexibiliteit en schaalgrootte kunnen we uw kantoren schoonmaken met minimale hinder en een optimaal tijdschema.


<!–
professionele schoonmaak kantoren
–>

mensenwerk

Mensenwerk & werken met mensen

Ook in openbare instellingen, de non-profitsector en de verzorgingssector moet gepoetst worden. Werken in een omgeving waar zorgbehoevenden leven en verzorgd worden, is niet vanzelfsprekend.

Het vraagt vooral een aangepaste en empathische houding van de medewerkers. Zij zorgen in de eerste plaats voor een veilige omgeving. Obstakels worden steevast verwijderd. Slipgevaar wordt meteen voorkomen. Ook volgt Group-f Holding de hygiënevoorschriften minutieus op.

Het onderhoudspersoneel van Group-f Holding staat voor vertrouwde en graag geziene gezichten. Samen met het verzorgend personeel zorgen zij ervoor dat de bewoners en patiënten zich opperbest voelen in hun nette, gezellige en gezonde omgeving.

Een nette werkvloer

Naast de ‘zachte’ sectoren, is Group-f Cleaning & Facility Services ook actief in de industriële schoonmaak. We zorgen ervoor dat uw medewerkers hun taken kunnen uitvoeren in een goed onderhouden productiehal, atelier of magazijn. Zo kunnen ze kwaliteit affleveren in een overzichtelijke en propere werkruimte.

Onze goed opgeleide medewerkers zijn goed uitgerust met aangepast materiaal voor grotere en kleinere oppervlakken, met verschillende graden van vervuiling. Vanzelfsprekend hebben we de volle aandacht voor zaken als:

  • Veiligheid
  • Milieu
  • Ergonomie
  • Minimale verstoring
  • Efficiëntie
  • Kwaliteitscontrole

nette-werkvloer

vuil

Maak het moeilijke gemakkelijk

Group-f Cleaning & Facility Services zorgt voor een smetteloze schoonmaak voor uw eenmalig evenement, meerdaagse manifestatie of van uw evenementenhal. Want uw bezoekers verwachten – en verdienen – een onberispelijke omgeving.

De schoonmaak bij evenementen vraagt om een specifieke aanpak. Het vraagt een grote flexibiliteit, een ijzersterke organisatie en een onregelmatige inzet van soms grote ploegen schoonmakers. De organisatie van Group-f Cleaning & Facility Services maakt het perfect mogelijk om snel en efficiënt in te spelen op de noden van deze sector.

Eén voor allen

De gemeenschappelijke ruimtes van appartementen of kantoorcomplexen zijn bepalend voor het imago van het vastgoed. Logisch dat eigenaars wensen dat de inkomhal, de trappen en de lift perfect onderhouden worden.

Group-f Holding heeft voor deze opdracht ervaren en flexibel inzetbare teams. Op de door u gewenste tijdstippen geven ze de gemeenschappelijke delen een grondige schoonmaakbeurt. Zo garanderen ze u steeds – ook tijdens uw afwezigheid – de netheid die u nastreeft.

een-voor-allen

 

calamiteiten

Calamiteiten-service

Group-f Cleaning & Facility Services is 24/7 bereikbaar en beschikbaar. In geval van een calamiteit (brand, inbraak, waterschade, …) kan onze verantwoordelijke binnen 60 minuten ter plaatse zijn. Onze snelle-reactieteams gaan zo snel mogelijk aan de slag om de gevolgen van de calamiteit aan te pakken.

Opruimen na brand

Na een brand is het een kwestie van de geleden schade zo snel mogelijk aan te pakken en de zaken verder te zetten. Opruimen na brand vraagt een specifieke aanpak op het vlak van veiligheid, milieu en afvalverwijdering.

Onze gespecialiseerde teams komen zo snel mogelijk ter plaatse met aangepast materiaal. We voeren de nodige werken uit om verdere schade te voorkomen. De teams reinigen de ruimtes volgens vastgestelde procedures en inventariseren welke acties nodig zijn om een maximum aan meubels, voorwerpen en informatie te redden.

opruimen-na-brand

 

Show Buttons
Hide Buttons