Schoonmaak kantoren, kmo’s,…

schoonmaak kantorenEen schoon kantoor draagt bij aan het werkplezier van uw personeel. Group-f Holding beseft dit als geen ander. Dagelijks staan onze medewerkers klaar om u een nette, verzorgde werkomgeving te bezorgen. Wij houden van een persoonlijke aanpak en komen graag bij u langs voor een – volledig vrijblijvend – eerste kennismakingsgesprek. Onze doelstelling is simpel: wij willen u alle mogelijkheden van een grote schoonmaakorganisatie bieden, maar wel met de inzet en betrokkenheid van een familie-bedrijf. Een fris ruikend en opgeruimd kantoor – dat mag u van Group-f Holding verwachten…

 


 

Schoonmaak scholen

schoonmaak scholenUw leerlingen zitten soms 8 uur per dag aan de schoolbanken. Dan is het wel prettig als deze lokalen stofvrij en schoon zijn. Maar vergis je niet! Elke school is anders! Daarom zorgt Group-f Holding voor een schoonmaakprogramma, specifiek voor uw school. Vaak gebruiken we schoolvakanties om bijkomende werkzaamheden uit te voeren, denk maar aan het schuren van de vloeren, schoonmaken van de gymtoestellen, reinigen van de muren en plafonds, een grondige dieptereiniging van de sanitaire blokken,… Onze medewerkers zijn flexibel, hebben oog voor detail en werken met de juiste producten en materialen. Bekijk hier alvast een foto van onze werkzaamheden in een school.

 


 

Schoonmaak gezondheidssector

gezondheidssectorSchoonmaak en hygiëne zijn in zorgorganisaties – meer dan waar ook – van levensbelang. Wij maken schoon in zorginstellingen, ziekenhuizen, rusthuizen, praktijken,… En onze missie is overal hetzelfde: Onze klanten ondersteunen en ont-ZORGEN, zodat zij zich kunnen bezig houden met het ZORG-verlenen.

 


 

Schoonmaak hotels

schoonmaken van hotelsIedereen kent dat fijne gevoel dat je krijgt als je een frisse hotelkamer binnenstapt. Wij hunkeren er dan ook dagelijks naar om dit gevoel bij uw klanten te verwezenlijken. Onze medewerkers zijn flexibel en klantgericht, en denken graag met u mee. Group-f Holding kan u bovendien ook helpen met volgende facilitaire diensten: ontbijtmedewerkers, verzorging van de minibar, klusdienst, aanvullen van guest-supplies, linnenbeheer,… Bezoek zeker ook onze aparte website voor schoonmaak hotels.

 


 

Schoonmaak Retail, winkels, shoppingcentra

schoonmaken van winkelsOnze ervaring in de Retail helpt ons om onze klanten te begrijpen en actief op hun behoeften in te spelen. U bepaalt als klant immers zelf de voorwaarden van onze dienstverlening, zoals het u uitkomt: wilt u bijvoorbeeld dat er vóór of ná openingsuren gepoetst wordt? Geen probleem! U bepaalt de regels! Bovendien kan u ook op Group-f Holding rekenen voor het onderhoud van uw buitenterreinen en parking.

 


 

Schoonmaak gemeenschappen, VME’s,…

gemeenschappelijke delen schoonmakenGroup-f Holding begrijpt als geen ander hoe fijn het is om ‘schoon’ thuis te komen. U kan dus ook bij ons terecht voor de schoonmaak van uw trappenhallen, inkomruimtes, gemeenschappelijke delen,… Ook uw vuilophaling kunnen wij voor onze rekening nemen. Wij verzorgen de gemeenschappelijke delen van bedrijfspanden, maar ook van appartement-complexen. Dit kan dagelijks, periodiek of op afroep. Ook hier zorgt Group-f Holding voor professionele schoonmaakproducten en –materialen, een uniek werkprogramma en een vaste medewerker ‘on the job’. U zal zien: de bewoners zullen u dankbaar zijn.

 


 

Vloerbehandeling

vloerbehandelingAlle vloersoorten hebben op een bepaalde manier onderhoud nodig. Group-f Holding is constant op zoek naar nieuwe en efficiënte technieken om vloeren te reinigen en te onderhouden. U kan bij ons terecht voor zowel het machinaal reinigen van harde vloeren – als het reinigen van vloerbedekking zoals tapijt en linoleum. Of u nu kunststofvloeren, tapijt, natuursteen, parket, marmer,… heeft liggen – Group-f Holding weet van aanpakken! Bovendien wordt de duurzaamheid van uw vloeren ook nog eens aanzienlijk verlengd met het juiste onderhoud op het juiste moment!

 


Reinigen magazijn en parking

parking kuisenVoor het onderhoud van parkeergarages, werkplaatsen, magazijnen, loodsen en andere grote ruimtes zet Group-f de nodige apparatuur in: veegmachines, schrob-zuigmachines,… Met behulp van deze grotere machines, zijn wij in staat om grote oppervlakken in korte tijd efficiënt te reinigen. Of het nu gaat om een éénmalige schoonmaak, of periodiek onderhoud, u kunt vertrouwen op onze expertise.

 


Nieuwbouw en verbouwing

renovatieOm na nieuwbouw, renovatie of verbouwing uw pand écht proper en leefbaar te maken, is een goede opleveringsschoonmaak noodzakelijk. Enkele kerntaken hier zijn: het verwijderen van cementsluier, kit- en verfresten, het gehele gebouw stofvrij maken, afvoer van achtergebleven puin, schrobben van uw vloeren, een grondige eerste schoonmaak van uw ramen,… Wij spreken echter graag met u af op de werf om het volledige takenpakket te overlopen.

 


Evenementen en beurzen

evenementenBij speciale evenementen hoort een speciale schoonmaak. Group-f Holding regelt alles van A tot Z en zorgt ervoor dat u uw evenement met een ontspannen gevoel kan afsluiten. Onze medewerkers zijn inzetbaar om uw evenementenruimte of beurszaal weer netjes te zetten, wanneer uw taak als gastheer / gastvrouw erop zit.

 


Carwash-dienst

carwashDe carwash-dienst van Group-f Holding verzorgt de reiniging van alle type voertuigen: personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens,… Zelfs uw machines en toestellen kunnen wij een grondige schoonmaakbeurt geven. Onze mobiele service richt zich vooral op bedrijven met een eigen wagenvloot en garages. Alle wagens worden met de grootste zorg en met oog voor detail gereinigd. Voordelen voor u als klant: geen verplaatsingen en geen tijdverlies, u kan zich blijven focussen op uw kerntaken.

 

 

 

Show Buttons
Hide Buttons