Opgelet! Nieuw rekeningnummer vanaf 1 januari 2016

Vanaf 1 januari 2016 kan u dienstencheques bestellen via een nieuw rekeningnummer.

In welk gewest is uw hoofdverblijfplaats?

  • Voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is dit BE28 0017 7246 3620 (BIC: GEBA BE BB)
  • Voor het Vlaamse Gewest is dit BE41 0017 7246 2610 (BIC: GEBA BE BB)
  • Voor het Waalse Gewest is dit BE15 0017 7247 4330 (BIC: GEBA BE BB)

Gelieve het bovenstaande rekeningnummer voor 1 januari niet te gebruiken. Deze is pas actief vanaf 2016.

In de gestructureerde mededeling vermeldt u, zoals voorheen, uw gebruikersnummer. Indien u bij uw bank een doorlopende opdracht hebt ingesteld, wijzig die ten laatste op 31 december 2015! De prijs van een dienstencheque blijft uiteraard ongewijzigd €9.

Meer uitleg kan u nalezen op www.dienstencheques2016.be, zo kan u daar de informatiebrochure voor de dienstenchequebedrijven regelmatig consulteren. Deze wordt regelmatig geactualiseerd. Nieuwe informatie wordt aangegeven in rood met vermelding van de datum.

Er is ook een nieuwe, beveiligde zone voor het beheer van uw dienstencheques: www.dienstencheques-vlaanderen.be

rekeningnummer

Wat betreft de verschillende sites om de elektronische dienstencheques na te kijken of in te geven de volgende informatie:

Er is de oude (federale) site. Hierin staan alle elektronische prestaties tem eind december die reeds afgesloten (betaald) zijn. Op deze site kunt u geen prestatie meer invoeren. Vervolgens hebben we de 3 regionale sites. Hierin staan alle elektronische prestaties van 2015 die nog openstaand zijn en hier kan u nieuwe prestaties invoeren. Onderstaand de 3 regionale sites:

 

Dus wanneer prestaties van december niet zichtbaar zijn op de federale site, dan gaat u best naar de regionale site. Ook voor het invoeren van een prestatie gaat u best altijd naar de regionale sites.

Show Buttons
Hide Buttons