Revolution Slider Error: Slider with alias slider1 not found.

Huishoudelijke hulp gezocht: + 1500 medewerkers

huishoudelijke hulp gezochtGaat u dagelijks uit werken? Of heeft u het moeilijk met poetsen en strijken? Dan kunt u vast een huishoudelijke hulp gebruiken! Group-f Dienstencheques is onderdeel van Group-f en een erkende onderneming onder het stelsel van de dienstencheques voor Vlaanderen en de regio Brussel. Dankzij haar ruime ervaring, doorgedreven professionalisering en unieke ploegensysteem staat het toonaangevende bedrijf garant voor een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Wie dagelijks uit werken gaat of het al wat moeilijker heeft om te poetsen en te strijken, kan vast een huishoudelijke hulp gebruiken. Group-f Dienstencheques, onderdeel van Group-f, is dan de ideale partner en staat garant voor een kwaliteitsvolle dienstverlening dankzij een grote ervaring én een uniek ploegensysteem voor wie wil.

Group-f Dienstencheques is een erkende onderneming onder het stelsel van de dienstencheques voor Vlaanderen en de regio Brussel. De medewerkers staan klaar om te helpen met poetsen, ramen wassen, strijken, eten bereiden, boodschappen doen enzovoort.

Group-f Dienstencheques is actief in heel Vlaanderen!

Van de kust tot de Kempen: Group-f Dienstencheques zorgt overal in Vlaanderen voor tevreden klanten. De groep heeft kantoren in heel wat Vlaamse steden:

 • Aalst, Asse, Ninove
 • Wijnegem, Ekeren, Berchem, Antwerpen, Kontich
 • Kampenhout, Sint-Katelijne Waver, Kortenberg
 • Turnhout, Grobbendonk, Nijlen, Herentals

 

 

De planning en de administratieve opvolging wordt in één van de filialen en in het hoofdkantoor adequaat opgevolgd. De klant heeft zelf slechts één aanspreekpunt wat de communicatie overzichtelijk houdt. Zowel de klant als de werknemer worden aldus tot in de puntjes ondersteund. Het is door die doorgedreven professionalisering dat Group-f Dienstenchequest aan de top van de sector staat.

 

De dienstverlening bij Group-f Dienstencheques is uniek!

Hulpvaardigheid, stiptheid, beleefdheid en respect voor privacy: deze waarden staan voorop bij de selectie van huishoudhulpen. Ook motivatie is een belangrijke factor. In ruil zorgt Group-f Dienstencheques voor de nodige ondersteuning, vervoer en een correcte verloning. Dankzij deze gezonde bedrijfsvisie is de onderneming in staat om een professionele langetermijnrelatie op te bouwen met zowel de klanten als het personeel.

De mogelijkheid bestaat om, naast de traditionele werkwijze van één medewerker per huishouden, twee personen in te schakelen om de huishoudelijke taken over te nemen en uit te voeren. Dat biedt heel wat voordelen. Voor de medewerkers is het aangenaam om met twee op pad te gaan en ze kunnen elkaar steunen en motiveren. Met twee is het werk ook sneller gedaan. Bovendien is de klant zeker van een continue dienstverlening door mensen die het huis en de taken goed kennen. Indien één van beide dames eens afwezig is, dan wordt de vervangster steeds begeleid door de andere vaste collega.

Het personeel beschikt bovendien over een bedrijfswagen, gps en gsm. Op die manier zijn er nooit problemen met vervoer of bereikbaarheid. De klanten die gebruik maken van het tweeploegenstelsel, zijn vaak gezinnen waar man en vrouw allebei werken gaan en hun sociaal leven in stand willen houden door professionele huishoudelijke hulp in te huren.

De missie van Group-f Dienstencheques? Tevreden klanten!

De klant heeft steeds slechts één aanspreekpunt. Dat houdt de communicatie overzichtelijk. De planning en administratieve opvolging gebeurt in één van de filialen en wordt in het hoofdkantoor adequaat opgevolgd. Klant én werknemer kunnen rekenen op een optimale dienstverlening en transparante communicatie. Als gevestigde waarde binnen de schoonmaaksector kan het poetsbedrijf bovendien uw noden zeer goed inschatten. U kan kiezen uit een vertrouwd gezicht of een vertrouwd team.

 

Een vertrouwd GEZICHT

Group-f Dienstencheques probeert steeds dezelfde persoon langs te sturen. De huishoudhulp:

 • maakt gebruik van uw vertrouwde poetsproducten
 • is officieel ingeschreven bij Group-f Dienstencheques
 • krijgt een vast en volledig legaal loon
 • is verzekerd tegen ongevallen
 • is specifiek opgeleid in poets- en strijktechnieken, ergonomie, EHBO en communicatie
 • beschikt over een grondige productkennis
 • heeft een professionele attitude
 • wordt goed begeleid

Vinden we een geschikte huishoudelijke hulp? Dan bellen wij u met ons voorstel. Vervolgens spreken we een startdatum af, stellen een contract op en sturen dat op met de post. De betaling gebeurt telkens met dienstencheques.

 

Een vertrouwd TEAM

Met 2 sta je altijd sterker. Daarom kan Group-f Dienstencheques ook een team van 2 huishoudhulpen inschakelen. Dit unieke roulatiesysteem heeft heel wat voordelen:

 • een continue dienstverlening door mensen die het huis goed kennen
 • een vast team dat vertrouwd is met uw noden en wensen
 • geen nieuwe introducties of rondleidingen als één van de huishoudhulpen afwezig is.
 • 2 ervaren werksters die dubbel zo vlug klaar zijn
 • het team is snel en stipt ter plaatse met de firmawagen
 • sociale controle: autodiscipline
 • betere motivatie: de dames staan er niet alleen voor
 • ervaring en kennis: de huishoudhulpen kunnen tips en ervaringen uitwisselen
 • bij afwezigheid van één van beide dames wordt de nieuwe persoon steeds begeleid door de vaste poetsdame

 

Belangrijke contractuele afspraken

Correcte afspraken en een no-nonsense aanpak staan bovenaan de lijst. Zowel naar de klanten als de medewerkers toe. Zo is het goed te weten dat de klant voorziet in schoonmaakmiddelen en bijhorend materiaal. Op die manier kunnen de poetshulpen onmiddellijk aan de slag.

 • voor optie “met 2 poetshulpen” worden, per effectief gepresteerde beurt, verplaatsings- en administratiekosten aangerekend (6 €).
 • bij opzeg dient u rekening te houden met een opzegtermijn van 4 weken.
 • bij schade is er een tussenkomst van onze verzekering voorzien. Deze verzekering is van toepassing wanneer er sprake is van schade wegens onkunde. U moet rekening houden met een franchise van 250 €.
 • afwezigheid moet 2 weken op voorhand aan ons kantoor worden meegedeeld.

 

Opleidingen: gekwalificeerd personeel

Niets wordt aan het toeval overgelaten. Om alle klanten dezelfde garantie op dienstverlening te garanderen, voorziet de firma in specifieke opleidingen voor het personeel. Naast de obligatie poets- en strijktechnieken, gaat veel aandacht uit naar ergonomie, productkennis, EHBO en tot slot communicatie en attitude. Omdat er in teamverband wordt gewerkt, is er bovendien in alle omstandigheden ondersteuning.

De missie van Group-f Dienstencheques? Tevreden klanten! Dat doen we met een optimale dienstverlening en transparante communicatie. Als gevestigde waarde binnen de schoonmaaksector kan het poetsbedrijf bovendien uw noden zeer goed inschatten.

Bij de selectie van een geschikte huishoudhulp spelen de volgende factoren een rol:

 • aantal te presteren uren per week (minimum drie uur per beurt)
 • tijdstip (dag van de week, voormiddag of namiddag)
 • aanwezigheid van huisdieren
 • mogelijkheid tot communicatie in het Nederlands, Frans of Engels
 • ligging (bereikbaarheid met openbaar vervoer)
 • aard van de te presteren taken (poetsen, strijken, boodschappen doen, koken, …)

 

Meer weten?

Group-f kan intussen rekenen op een team van meer dan 1500 gemotiveerde, bekwame en professionele voltijdse medewerkers. Bovendien beschikt de firma over een uitgebreide wervingsreserve en is ze constant op zoek naar nieuwe, positieve en productieve krachten.

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van Group-f Dienstencheques? Of zou u graag een huishoudhulp inschakelen? Neem dan gerust contact op. Of kom langs in een van onze vele kantoren. We helpen u graag verder!

 

Vraag hieronder uw huishoudelijke hulp aan!

Reden waarom u contact opneemt:
Informatie aanvragenPoetshulp aanvragenKlacht indienen

Selecteer het kantoor:
Show Buttons
Hide Buttons