Duurzaamheid & ecologie

 

Met Group-f dragen we graag ons steentje bij om de wereld een beetje duurzamer te maken. Daarom zoeken we elke dag naar mogelijkheden om ons in te zetten voor mens, maatschappij en milieu. We gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakproducten bij de hotelschoonmaak en we investeren in digitale facturatie en planning.

Ecologische schoonmaakproducten en digitalisering

 

In onze keuze voor producten en middelen staat het milieu voorop. Enkele voorbeelden:

5 We werken met de biologisch afbreekbare Pur-Eco producten

5 Onze leveranciers leveren producten in bulk

5 We digitaliseren onze diensten: digitale facturatie en online planningstool

 

Opleiding personeel

 

In onze visie verdient iedereen een eerlijke kans. Daarom investeren we sterk in de opleiding van personeel. Onze medewerkers dragen onze kernwaarden gastvrijheid en beleving uit en zijn ons belangrijkste kapitaal om tot een succesvolle dienstverlening te komen. Tevreden medewerkers leveren niet alleen betere prestaties maar stralen dit plezier ook uit naar onze klanten en hun gasten.

Maatschappelijk betrokken

 

Group-f vervult een maatschappelijke rol. Daarom zetten we mee onze schouders onder fantastische acties zoals het Antwerp Diner (preventie van HIV en AIDS) en YOUCA.

Interesse in hotelschoonmaak? Vraag een offerte

 

Op basis van een persoonlijk gesprek werken we een pakket op maat uit dat past bij jouw behoeften en wensen. Indien gewenst vullen we onze diensten aan met extra services zoals stewarding, ramenwas, gevelreiniging of groenvoorziening.

Hotel services: andere diensten

Hotelschoonmaak

Wij zorgen voor kraaknette kamers en gemeenschappelijke ruimtes zoals de receptie, het restaurant en traphallen. Zo voelen je hotelgasten zich altijd thuis.

Verversen van linnen

Het is dat gelukzalige gevoel van onder verse lakens te kruipen in een kraaknette hotelkamer. Verse linnen en perfect opgemaakte bedden dragen bij tot de ultieme hotelbeleving.

Duurzaamheid en ecologische schoonmaak

Bij Group-f kiezen we bewust voor duurzame oplossingen en ecologische schoonmaakproducten. We leggen daarbij het accent op onze medewerkers en de tevredenheid van klanten.