Hoogwerkers huren

Huur hoogwerker

Zoekt u een betrouwbare partner voor het huren van een hoogwerker? Doe dan een beroep op de ervaring en kennis van Group-f Hoogwerkers Verhuur. Dankzij een uitgebreid wagenpark, uiterst gedreven medewerkers en een ruime expertise en knowhow op het gebied van hoogwerkers, wordt steeds een oplossing op maat uitgewerkt. Van planning tot uitwerking en afhandeling: tevredenheid en succes gegarandeerd. Onze zetel is gelegen te Antwerpen maar leveren aan heel Vlaanderen.

 

Maatwerk op hoog niveau

Het uitvoeren van reinigings-, herstellings-, renovatie- of schilderwerken op grote hoogte vormt vaak een grote uitdaging. Dit soort gespecialiseerde projecten vereist een goede voorbereiding, ervaring en vakkennis. Bovendien zijn er soms vergunningen en/of signalisatie nodig.  Group-f Hoogwerkers Verhuur zorgt voor een feilloze en perfecte projectafhandeling. Het gewenste type lift of kraan wordt bepaald op basis van enkele belangrijke factoren, zoals:

  • Gewenste werkhoogte
  • Zijdelings bereik
  • Veel of weinig plaats op de grond
  • Aanwezigheid van andere structuren in de buurt
  • Benodigd rijbewijs
  • Mogelijke grondbelasting

 

Een gevarieerd en goedgevuld aanbod

Ons wagen- en machinepark omvat een ruime keuze aan kwalitatief hoogstaande huurmachines. Afhankelijk van de werkomstandigheden, vereisten en wensen kiest men voor verschillende soorten hoogwerkers. Wij bieden volgende types hoogwerkers te huur:

Niet helemaal zeker welke oplossing voor u de beste is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Huur een hoogwerker bij Group-f: de logische keuze

Een snelle, efficiënte en veilige afhandeling van elke klus op kleine of grote hoogte. Een jarenlange ervaring met complexe opdrachten. Goed opgeleid en begeleid personeel dat met de klant meedenkt en steeds de beste oplossing vooropstelt. Dat zijn slechts enkele van de vele voordelen van hoogwerkmachines huren bij Group-f Hoogwerkers Verhuur. Benieuwd naar de beste oplossing voor uw project? Op zoek naar een resultaat op maat? Neem dan gerust per e-mail (verhuur@group-f.be) of telefonisch op het nummer 03/827 70 70 contact met ons op.

Show Buttons
Hide Buttons