Hotelschoonmaak: het wow-effect!

 

Een hotel is meer dan een plek om te overnachten. Tevreden hotelbezoekers ervaren een totaalbeleving en een wow-effect wanneer ze in hun kraaknette hotelkamer arriveren. Met hotelschoonmaak van Group-f kies je voor:

N  Een focus op gastvrijheid en beleving

N  Een totaalpakket op maat

N  Kostenefficiënte, flexibele en stipte aanpak

N  Gemotiveerde en grondig opgeleide medewerkers

N  Open en eerlijke communicatie via vaste contactpersoon

Schoonmaak hotelkamers met de glimlach

 

Onze gedreven medewerkers zorgen elke dag met plezier voor kraaknette kamers en gemeenschappelijke ruimtes. Een hotel is immers meer dan een bed om in te overnachten. Het is een plek om te genieten, te werken en mensen te ontmoeten. Daar hoort een piekfijne kamer bij. Met onze schoonmaakdienstverlening zetten we gastvrijheid centraal en doen we alles voor een ultieme gastbeleving.

Met Group-f kies je voor een brandschoon resultaat, maar ook voor een heldere en open communicatie. Wij zorgen niet alleen voor je gasten, maar willen ook jouw zorgen ontnemen. Zodat jij kan focussen op je core business.

Hotel services: ervaringen van onze klanten

 

Benieuwd naar hoe andere klanten onze schoonmaak ervaren? Ontdek welke hotels en bedrijven van onze stipte en flexibele aanpak genieten.

Wat kost schoonmaak in een hotel?

 

Op basis van een persoonlijk gesprek werken we een pakket op maat uit dat past bij jouw wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring en flexibele houding kiezen we steeds voor de meest kostenefficiënte oplossing die aansluit bij jouw situatie. Zo kunnen we onze dienstverlening steeds aanvullen met extra services zoals stewarding, groenonderhoud en ramen wassen.

 

Hotel services: andere diensten

Aanvullen van consumables

Onze medewerkers helpen graag bij het aanvullen en het beheer van de minibar, de doucheproducten en welkomstgeschenken.

Verversen van linnen in hotelkamers

Verse linnen en perfect opgemaakte bedden dragen bij tot de ultieme hotelbeleving en zorgen voor tevreden gasten.

Duurzaamheid en ecologie

Bij Group-f kiezen we voor duurzame en ecologische schoonmaakproducten. We leggen daarbij het accent op onze medewerkers en de tevredenheid van klanten.