Wat houdt huishoudhulp in?

 

Stel je voor dat er een vertrouwd gezicht is die op regelmatige basis jouw huishoudelijke taken komt verlichten. Zo kan ook jij, na een lange werkdag, thuiskomen in een proper en fris huis en genieten van je gezin. Onze medewerkers steken graag een handje toe!

Wat is huishoudhulp?

Onze gedreven medewerkers ondersteunen jou waar nodig. Schoonmaken, eten bereiden, boodschappen doen, strijken, ramen wassen… Je kan zelf mee beslissen over het tijdstip waarop onze medewerker over de vloer komt en welke taken je graag aan onze gedreven medewerker wenst over te laten.

Omdat wij transparante communicatie belangrijk vinden heb je bij ons slechts één aanspreekpunt. Vanuit een kantoor in de buurt volgen we jouw hulp op en proberen we zo vaak mogelijk dezelfde persoon langs te sturen. Zo krijg je steeds een vertrouwd gezicht over de vloer die jouw woning en noden kent.

Daarnaast kan je ervoor kiezen om twee personen op hetzelfde tijdstip in te schakelen. Deze optie schept tal van voordelen:

5 Jouw huis is netjes in de helft van de normale tijd

5 Continue dienstverlening (bij afwezigheid van één van de werknemers, is er nog steeds je andere vertrouwde huishoudhulp)

5 Aangenamer voor de werknemers waardoor ze meer gemotiveerd zijn en dus ook beter werken.

Group-f kan intussen rekenen op een team van meer dan 1.500 gedreven en professionele medewerkers. Er is dus steeds iemand beschikbaar in jouw buurt.

Geniet van een fiscaal voordelig tarief

Onze huishoudhulp betaal je heel eenvoudig met dienstencheques. Dit gesubsidieerde systeem zorgt ervoor dat deze hulp betaalbaar is voor jou en dat onze werknemers een gegarandeerd inkomen kunnen ontvangen. De aanvraag is snel en eenvoudig en in geen tijd ontvang je de hulp en vrije tijd die je verdient.

Tevreden medewerkers, tevreden klanten

 

Onze werknemers zijn belangrijk voor ons! Tevreden en gemotiveerde werknemers zorgen namelijk voor betere resultaten en dus ook voor jouw tevredenheid. Hulpvaardigheid, stiptheid, beleefdheid, respect voor privacy en motivatie spelen een belangrijke factor bij onze selecties. In ruil zorgt Group-f voor de nodige ondersteuning, vervoer en een correcte verloning.

Wil jij ook meer vrije tijd?

 

Kies dan voor een huishoudhulp bij Group-f en maak komaf met je dagelijkse beslommeringen. Group-f heeft kantoren in heel Vlaanderen. Zo vind je gegarandeerd een huishoudhulp in jouw buurt.