Huishoudhulp met dienstencheques

 

Hulp nodig bij het huishouden? Group-f helpt je graag. Wij helpen je met het huishouden via een huishoudhulp met dienstencheques en dat heeft enkele voordelen.

N  Huishoudhulp in jouw buurt

N  Top service door gedreven en stipte medewerkers

N  Betaalbaar dankzij dienstencheques

N  Ecologische schoonmaakproducten

N  No-nonsense, enthousiast en resultaatgericht

 

Huishoudhulp met dienstencheques

Geniet van de fiscale voordelen van dienstencheques

Onze huishoudhulp betaal je heel eenvoudig met dienstencheques.

Dit gesubsidieerde systeem zorgt ervoor dat deze hulp betaalbaar is voor jou en dat onze werknemers een gegarandeerd inkomen kunnen ontvangen. De aanvraag is snel en eenvoudig en in geen tijd ontvang je de hulp en vrije tijd die je verdient.

Wat houdt een Group-f huishoudhulp in?

 

Onze gedreven medewerkers ondersteunen jou waar nodig. Schoonmaken, eten bereiden, boodschappen doen, strijken, ramen wassen
Je kan zelf mee beslissen over het tijdstip waarop onze medewerker over de vloer komt en welke taken je graag aan onze gedreven medewerker wenst over te laten.

Omdat wij transparante communicatie belangrijk vinden heb je bij ons slechts één aanspreekpunt. Vanuit een kantoor in de buurt volgen we jouw hulp op.

Daarnaast kan je ervoor kiezen om twee personen op hetzelfde tijdstip in te schakelen. Deze optie heeft een aantal voordelen:

N   Jouw huis is netjes in de helft van de normale tijd

N   Continue dienstverlening (bij afwezigheid van één van de werknemers, is er nog steeds je andere vertrouwde huishoudhulp)

Group-f heeft intussen een team van meer dan 1.500 gedreven en professionele medewerkers. Zij staan alvast te popelen om jouw huis in no-time spik en span te krijgen.

Heb je een vraag?

Wil je laten weten hoe tevreden je bent?
Heb je een vraag of opmerking?

Een huishoudhulp in jouw buurt

Van de kust tot de Kempen. Van Antwerpen tot Aalst.
Je kan bij ons overal terecht voor huishoud- of strijkhulp.