Voor sommige werven met een kwetsbare ondergrond kunnen rijplaten zorgen voor meer stabiliteit en veiligheid voor de hoogwerker. Wij bieden rijplaten die je eenvoudig kan huren samen met de hoogwerker.

Wanneer zijn rijplaten nodig?

Voor sommige projecten kunnen rijplaten noodzakelijk zijn om veilig met een hoogwerker te kunnen werken. Zo kunnen rijplaten gebruikt worden ter bescherming van de ondergrond zoals bv. gras of klinker. Ook de ondergrondse leidingen worden op die manier beschermd tegen een te grote druk. Rijplaten zorgen bovendien voor een betere drukverdeling bij een slechte of te zachte ondergrond.

We verhuren zowel houten schotten als ijzeren rijplaten. De ijzeren rijplaten hebben een afmeting van 5m op 1,35m en zijn 1cm dik. De houten schotten hebben afmetingen van 5m op 1m en zijn 7 cm dik.

Ben je niet zeker of je rijplaten nodig hebt voor jouw project? Tijdens een werfbezoek brengen we de noden van jouw werf in kaart om een verhuurpakket op maat samen te stellen.

Interesse in onze rijplaten?

Wij zorgen steeds voor een oplossing op maat. Vraag een offerte aan door het formulier in te vullen en wij komen snel bij je terug.