Wanneer je hoogwerkers op de openbare weg wil plaatsen heb je hiervoor de nodige vergunningen en signalisatie nodig. Wij helpen je om deze zaken in orde te brengen.

Hero Vergunningen en signalisatie

Wij zorgen dat je wettelijk in orde bent

Voor het plaatsen van kranen en hoogwerkers op de openbare weg zijn de nodige vergunningen en de juiste signalisatie uitermate belangrijk. Daarom beschikken we over een gespecialiseerde afdeling die zich volledig toelegt op dit werkgebied. Al meer dan 10 jaar vragen wij vergunningen aan voor werken waarbij de inname van de openbare weg noodzakelijk is. Wij dragen zorg voor de veiligheid door het ontwerpen en uitvoeren van een signalisatieplan in overleg met de politie, gemeente en overige betrokken instanties.

Tijdens een werfbezoek brengen we in kaart of vergunningen en signalisatie nodig zijn voor jouw project. Alle plaatsingen gebeuren door gespecialiseerde werknemers. Ons jong en dynamisch team staat 24/7 klaar.

Interesse in het huren van een hoogwerker?

We werken een oplossing op maat inclusief de juiste vergunningen en signalisatie. Vraag een offerte aan door het formulier in te vullen en wij komen snel bij je terug.