Om een veilige en prijsbewuste oplossing te kunnen werken kunnen wij een vrijblijvend werfbezoek voorzien om de noden van jouw werf in kaart te brengen.

Hero Werfbezoeken

Niet helemaal zeker welke hoogwerker je nodig hebt?

Wij kunnen voorafgaand een vrijblijvend werfbezoek uitvoeren om een oplossing op maat samen te stellen. Onze ervaren mensen brengen snel de noden van jouw werf in kaart.

Ze bekijken waar de hoogtewerker geplaatst kan worden of er eventueel obstakels zijn, of de bodem kwetsbaar is... Op die manier bekijken we of je beroep moet doen op rijplaten en of er eventueel specifieke hijsmaterialen nodig zijn zoals spreiders, evenaars, hijsogen,…. Daarnaast kijken we ook of er vergunning en signalisatie nodig is. Onze mensen gaan steeds op zoek naar de beste, veiligste en meest prijsbewust oplossing.

Voor zeer speciale en moeilijke opdrachten hebben wij ook een ingenieursteam. Zij maken gedetailleerde hijsschetsen zodat alles tot in de puntjes voorbereid kan worden. Dankzij dit team kunnen wij jou een zeer nauwkeurige en veilige oplossing bieden voor elk probleem.

Interesse in een werfbezoek?

Wij werken graag een oplossing op maat uit tijdens een gratis werfbezoek. Vraag een offerte aan door het formulier in te vullen en wij komen snel bij je terug.