Duurzaamheid & ecologie

Met Group-f dragen we graag ons steentje bij om de wereld een beetje duurzamer te maken. Daarom zoeken we elke dag naar mogelijkheden om ons in te zetten voor mens, maatschappij en milieu.

Hero Duurzaamheid & ecologie

Ecologische producten en middelen

Duurzaamheid & ecologie

In onze keuze voor producten en middelen staat ecologie steeds voorop. Zo werken we met de biologisch afbreekbare Pur-Eco producten, beperken we onnodig vervoer door in bulk te laten leveren door onze leveranciers en investeren we in een digitalisering van onze dienstverlening zoals digitale facturatie en een online planningstool voor onze medewerkers.

Medewerkers als belangrijkste kapitaal

Duurzaamheid & ecologie

In onze visie verdient iedereen een eerlijke kans en daarom investeren we in onze medewerkers. Het zijn onze medewerkers die de kernwaarden gastvrijheid en beleving uitdragen op de werkvloer. Zij zijn ons belangrijkste kapitaal om tot een succesvolle dienstverlening te komen. Tevreden medewerkers leveren niet alleen betere prestaties maar stralen dit plezier ook uit naar onze klanten en hun gasten.

Bij Group-f vinden we daarnaast dat we ook een maatschappelijke rol te vervullen hebben. Door onze schouders mee te zetten onder fantastische acties zoals het Antwerp Diner (preventie van HIV en AIDS) en YOUCA.

Interesse in onze hotel services?

Op basis van een persoonlijk gesprek werken we een pakket op maat uit dat past bij jouw noden en wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring en flexibele instelling kiezen we steeds voor de meest kostenefficiƫnte oplossing die aansluit bij jouw situatie. Zo kunnen we onze dienstverlening steeds aanvullen met extra services.