Een hotel is meer dan een plek om te overnachten. Het is dat gelukzalige gevoel wanneer je gasten in bed kruipen onder verse lakens.
Met Group-f kies je voor:

  • Een focus op gastvrijheid en beleving
  • Een totaalpakket op maat
  • Kostenefficiënte en flexibele aanpak
  • Gemotiveerde en grondig opgeleide medewerkers
  • Open en eerlijke communicatie
Hero Verversen van linnen

Het magische gevoel van frisse lakens

Verversen van linnen

Geluk zit in een klein hoekje. Zoals wanneer je ‘s avonds in bed kruipt met vers gewassen lakens. Propere linnen dragen bij tot de ultieme beleving voor je gasten. Onze gedreven medewerkers zorgen met een glimlach voor het verversen van de linnen en het opmaken van de bedden. Zo wacht er steeds een piekfijne kamer bij aankomst van je gasten.

Met Group-f kies je voor een brandschoon resultaat, maar ook voor een heldere en open communicatie. Wij zorgen niet alleen voor je gasten, maar willen ook jouw zorgen ontnemen. Zodat jij kan focussen op je core business.

Deze klanten gingen je voor

Nog niet helemaal zeker of onze dienstverlening iets is voor jouw hotel? Ontdek welke andere hotels genieten van onze stipte en flexibele aanpak.

Een flexibele en persoonlijke dienstverlening

Verversen van linnen

Op basis van een persoonlijk gesprek werken we een pakket op maat uit dat past bij jouw noden en wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring en flexibele instelling kiezen we steeds voor de meest kostenefficiënte oplossing die aansluit bij jouw situatie. Zo kunnen we onze dienstverlening steeds aanvullen met extra services.

Andere diensten

Hotelschoonmaak

Wij zorgen voor kraaknette kamers en algemene ruimtes zoals de receptie en traphallen. Zo zullen je gasten zich gegarandeerd thuis voelen.

Aanvullen van consumables

Onze medewerkers helpen graag bij het aanvullen en het beheer van de minibar, doucheproducten en welkomstgeschenken.

Duurzaamheid & ecologie

Bij Group-f kiezen we bewust voor duurzame oplossingen, ecologische kuisproducten en leggen we een focus op onze mensen.