Huishoudhulp Asse

Op zoek naar een huishoudhulp in Asse?

Hoe fijn moet het zijn om thuis te komen in een proper huis na een zware werkdag? Onze huishoudelijke hulp uit Asse staat graag voor je klaar! Zij helpen je met plezier met poetsen, koken, boodschappen doen, ramen wassen…

Bovendien betaal je onze huishoudhulp in Asse met dienstencheques. Betaalbaar en fiscaal voordelig voor jou. Een gegarandeerd inkomen voor onze medewerker. Want bij dienstencheques Group-f in Asse leggen we de focus op onze mensen. Zo toveren onze gedreven en enthousiaste medewerkers uit Asse steeds een glimlach op jouw gezicht bij thuiskomst.

Ben je op zoek naar een huishoudelijke of poetshulp in de omgeving van Asse of Brussel? Onze medewerkers helpen je graag verder met het vinden van een perfecte match tussen jouw situatie en onze gedreven huishoudhulp. En dat is bij voorkeur iemand dicht bij huis uit Asse of een van de omliggende gemeentes zoals Dilbeek, Grimbergen, Meise, Wemmel of Zellik. Ook in Brussel of een van de deelgemeentes zoals Molenbeek, Anderlecht, Koekelberg, Schaarbeek, Laken of Jette kan je beroep doen op onze huishoudhulp.

Je bepaalt helemaal zelf hoe vaak en wanneer onze huishoudelijke hulp een handje komt toesteken en we sturen steeds dezelfde poetshulp bij je langs. Zo komt er altijd een vertrouwd gezicht over de vloer.

Consulent(en)

Huishoudhulp Asse
Aline Dumont
Consulent huishoudhulp Asse

Huishoudhulp in Asse aanvragen

Optional

Huishoudhulp Asse contacteren

Kalkoven 28
1730 Asse

Openingsuren

Maandag
08:30 - 12:30 / 13:00 - 17:00
Dinsdag
Gesloten / 13:00 - 17:00
Woensdag
08:30 - 12:30 / 13:00 - 17:00
Donderdag
08:30 - 12:30 / 13:00 - 17:00
Vrijdag
enkel telefonisch bereikbaar