• Eenvoudig. Breng je was binnen wanneer het jou past.
  • Snel. Twee dagen later kan je je was alweer ophalen.
  • Betaalbaar. Fiscaal voordelig dankzij dienstencheques.
Hero Waarom kiezen voor een strijkatelier bij Group-f?

Vind jij strijken ook vervelend?

Ken je dat gevoel van overvolle wasmanden die je aanstaren om gestreken te worden en hemden die je steeds onderaan laat liggen? Strijken is een tijdrovend huishoudelijk klusje dat je niet snel even tussendoor kan doen. Geen strijkplank meer die de helft van de tijd in je woonkamer blijft staan want in onze strijkateliers kan terecht met je volle wasmanden.

Twee dagen later zorgen zij voor een kreukloos resultaat. Alles wordt mooi gesorteerd in jouw wandmand zodat jij deze enkel nog dient op te bergen. Kapstokken vergeten voor de hemden? Geen probleem, wij leveren deze voor jou!

Jij wil toch ook meer tijd voor wat echt telt?

Wat houdt strijkhulp juist in?

Beroep doen op strijkhulp van Group-f is eenvoudig, snel en betaalbaar. Je brengt je was binnen in één van onze strijkateliers. Ze zorgen gegarandeerd voor een kreukvrij resultaat. Twee dagen later kan je je strijk alweer komen ophalen.

Je betaalt onze strijkhulp met dienstencheques. Dit is fiscaal interessant voor jou en zorgt voor een vast inkomen voor onze medewerkers. De prijs die je betaalt wordt bepaald door het aantal gewerkte eenheden of minuten. Eén dienstencheque staat voor 60 eenheden.

Wil je meer vrije tijd?

Kies dan voor een strijkatelier van Group-f en maak komaf met je dagelijkse beslommeringen. Group-f heeft kantoren in heel Vlaanderen. Zo vind je gegarandeerd een strijkhulp in jouw buurt.