Twijfel je nog of professionele schoonmaak en ramenwas iets is voor jouw bedrijf? Ontdek welke andere bedrijven we tot onze tevreden klanten mogen rekenen.

Met Group-f kiezen zij voor:

  • Een goede indruk met een kraaknet gebouw
  • Een totaalpakket op maat
  • Enkel duurzame kuisproducten en middelen
  • Een stipte en flexibele aanpak
  • Jarenlange ervaring
Hero Referenties

BMW

Referenties

Group-f staat in voor de schoonmaak van het Belgische BMW head quarter in Bornem. BMW staat voor kwaliteit, prestige en luxe en die ervaring willen ze ook uitdragen naar hun bezoekers in Bornem. Daarom is het belangrijk dat hun kantoren brandschoon zijn om die beleving waar te maken. Onze vast team van medewerkers zorgt elke dag met een glimlach dat het hoofdkantoor er piekfijn uitziet.

Cronos

Referenties

De Cronos Group is een belangrijke speler in IT-consultancy, met meer dan 5.000 medewerkers verspreid over Vlaanderen. Group-f verzorgt ramenwas voor het hoofdkantoor in Kontich zodat hun klanten onthaald worden in een schone ruimte.

TVH

Referenties

TVH is een multinational in de logistieke sector. Ze besteden de schoonmaak en ramenwas van hun kantoren, gebouwen en opslagruimtes graag uit aan een partner die dit volledig in handen neemt.

G-star

Referenties

G-Star is in elke grote stad vertegenwoordigt. Wij zorgen voor de schoonmaak van de verschillende winkels zodat de klantenbeleving optimaal is.

Peugeot Garage Selleslaghs

Referenties

Het grote gamma aan auto’s dat de Peugeot Garage aanbiedt, doet menig autoliefhebber watertanden. Group-f zorgt ervoor dat het niet enkel bij watertanden blijft en laat ook hun ogen fonkelen. Dit doen ze door de toonzalen en kantoren te laten blinken. Zo komen de nieuwe auto’s nog beter uit de verf in de brandschone vitrine.

Studio 100

Referenties

Studio 100 hoeft geen inleiding meer. Entertainment voor kinderen is hun core business, daarom helpen wij hen met schoonmaak en ramenwas zodat ze zich volledig op hun taken kunnen focussen.

Nissan Beerens

Referenties

Nissan Beerens heeft showrooms in Antwerpen, Wijnegem en Aartselaar. Group-f zorgt voor kraaknette ruimtes zodat klanten zich helemaal welkom voelen.

Ook interesse in professionele schoonmaak en ramenwas?

Op basis van een persoonlijk gesprek werken we een pakket op maat uit dat past bij de noden en wensen van jouw bedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring en flexibele instelling kiezen we steeds voor de meest kostenefficiënte oplossing die aansluit bij jouw situatie. Zo kunnen we onze dienstverlening steeds aanvullen met extra services.