Twijfel je nog of professionele schoonmaak en ramenwas iets is voor jouw bedrijf? Ontdek welke andere bedrijven we tot onze tevreden klanten mogen rekenen.

Met Group-f kiezen zij voor:

  • Een goede indruk met een kraaknet gebouw
  • Een totaalpakket op maat
  • Enkel duurzame kuisproducten en middelen
  • Een stipte en flexibele aanpak
  • Jarenlange ervaring
Hero Referenties

BMW

Referenties

Group-f staat in voor de schoonmaak van het Belgische BMW head quarter in Bornem. BMW staat voor kwaliteit, prestige en luxe en die ervaring willen ze ook uitdragen naar hun bezoekers in Bornem. Daarom is het belangrijk dat hun kantoren brandschoon zijn om die beleving waar te maken. Onze vast team van medewerkers zorgt elke dag met een glimlach dat het hoofdkantoor er piekfijn uitziet.

Cronos

Referenties

De Cronos Group is een belangrijke speler in IT-consultancy, met meer dan 5.000 medewerkers verspreid over Vlaanderen. Group-f verzorgt ramenwas voor het hoofdkantoor in Kontich zodat hun klanten onthaald worden in een schone ruimte.

KBC

Referenties

De bankwereld is een specifieke sector die veel expertise vergt. Daarom helpt Group-f KBC ontzorgen door de kantoren schoon te maken en de ramen te lappen. Uiteraard met aandacht voor de medewerkers die ondertussen bezig zijn met hun eigen werk. Ook de bezoekers van de bank worden zo steeds verder geholpen in een proper kantoor.

TVH

Referenties

TVH is een multinational in de logistieke sector. Ze besteden de schoonmaak en ramenwas van hun kantoren, gebouwen en opslagruimtes graag uit aan een partner die dit volledig in handen neemt.

Renault Van Hove Garages

Referenties

Van Hove Garages is een vaste waarde in de transportwereld. Met vier Renault Trucks vestigingen in Berlaar, Wommelgem, Herent en Kruibeke bieden zij voertuigen aan in een ruime regio. Group-f verzorgt de professionele schoonmaak van de gebouwen en garages zodat de vestigingen er steeds brandschoon uitzien.

G-star

Referenties

G-Star is in elke grote stad vertegenwoordigt. Wij zorgen voor de schoonmaak van de verschillende winkels zodat de klantenbeleving optimaal is.

Audi

Referenties

Audi zet in op comfort en luxe en dat willen ze graag weerspiegeld zien in hun gebouwen. Onze gedreven medewerkers verwijderen elk stofje en zorgen voor een schoon resultaat.

Studio 100

Referenties

Studio 100 hoeft geen inleiding meer. Entertainment voor kinderen is hun core business, daarom helpen wij hen met schoonmaak en ramenwas zodat ze zich volledig op hun taken kunnen focussen.

Volkswagen

Referenties

Volkswagen heeft betrouwbaarheid en kwaliteit als kernwaarden en daar horen ook piekfijne kantoren bij. Onze medewerkers helpen de merkbeleving uit te dragen door alles kraaknet te houden.

Bringme

Referenties

Bringme is gegroeid van kleine start-up tot middelgrote KMO en verzorgt digitale postboxen voor bedrijven en openbare plaatsen. Group-f staat in voor de ramenwas van hun kantoren.

AED

Referenties

AED is een wereldspeler in de audiovisuele sector. Group-f is hun vaste partner voor schoonmaak en ramenwas.

Nissan Beerens

Referenties

Nissan Beerens heeft showrooms in Antwerpen, Wijnegem en Aartselaar. Group-f zorgt voor kraaknette ruimtes zodat klanten zich helemaal welkom voelen.

Ook interesse in professionele schoonmaak en ramenwas?

Op basis van een persoonlijk gesprek werken we een pakket op maat uit dat past bij de noden en wensen van jouw bedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring en flexibele instelling kiezen we steeds voor de meest kostenefficiƫnte oplossing die aansluit bij jouw situatie. Zo kunnen we onze dienstverlening steeds aanvullen met extra services.