Propere ramen zijn belangrijk voor de indruk die je maakt op je bezoekers en het welzijn van je werknemers. Maar het is een tijdrovend klusje. Stel je een beurtrol op? Of neem je extra onderhoudspersoneel aan?
Herkenbaar? Bij Group-f helpen we je graag verder!

Hero Wat houdt ramenwas in?

Wat houdt het in?

Wat houdt ramenwas in?

Group-f wast ramen voor bedrijven, organisaties en overheden. Zo hebben we ervaring met het schoonmaken van kantoren, kmo’s, ziekenhuizen, scholen, fabriekshallen, gemeenschappelijke ruimtes….

We werken telkens een pakket op maat uit dat past bij jouw noden, timing en budget. Komen we langs tijdens de kantooruren of daarbuiten? Meerdere keren per week of één keer per maand? Poetsen we daarnaast ook meteen de rest van het kantoor? Onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat je zorgeloos kan toekomen in een proper kantoor of gebouw.

Wij kiezen resoluut voor de meest moderne en milieuvriendelijke schoonmaaktechnieken voor onze glas- en ramenwas. Naast de klassieke ramen verzorgen we ook ramenwas met osmosewater voor hogere gebouwen, zonnepanelen-reiniging en gevelreiniging.

Deze klanten gingen je voor

Group-f zorgt voor een succesvolle ramenwas van bedrijven en gebouwen in heel Vlaanderen. Ontdek welke andere bedrijven genieten van onze stipte en flexibele aanpak.

Wat is ramenwas met osmosewater?

Wat houdt ramenwas in?

Group-f is voortdurend op zoek naar oplossingen om onze dienstverlening en middelen duurzamer te maken. Daarom maken we bij onze ramenwas gebruik van osmosewater, vooral bij het wassen van hoge gebouwen.

Osmosewater is een milieuvriendelijke manier om je ramen te wassen. Regenwater wordt via een speciale installatie gefilterd zodat enkel water zonder kalk en mineralen overblijft. Het overige water wordt hergebruikt voor ons sanitair. Op die manier zorgen we voor een volledige recyclage van het regenwater.

Osmosewater reinigt je ramen zonder enige toevoeging van detergenten. Bovendien zorgt dit voor een streeploos resultaat na het drogen. Dit is perfect voor hoge gebouwen met moeilijk te bereiken ramen. Tot op een hoogte van 17 meter kunnen onze raamwassers met telescopische stelen veilig de ramen bereiken zonder dat we ladders of hoogwerkers moeten inzetten.

Wat levert het jou op?

Wat houdt ramenwas in?

Met onze ramenwas willen we jou en je medewerkers ontzorgen. Door deze dienst aan ons uit te besteden heb je geen nood aan een beurtrol of extra onderhoudspersoneel. Bovendien zorgt onze flexibele dienstverlening ervoor dat wij langskomen wanneer het jou past.

Een schoon gebouw zorgt bovendien voor tevreden medewerkers die minder ziek zijn. Ook bezoekers zullen onder de indruk zijn van een brandschoon kantoor of gebouw.