Wat houdt ramenwas in?

 

Propere ramen zijn belangrijk voor de indruk die je maakt op je bezoekers en je medewerkers. Maar ramen wassen is een tijdrovend klusje. Stel je een beurtrol op? Of neem je extra onderhoudspersoneel aan? De glazenwassers van Group-f helpen je graag verder!

Ramen wassen bij een bedrijf: wat houdt het in?

 

Group-f wast ramen voor bedrijven, organisaties en overheden. Zo hebben we ervaring met het schoonmaken van kantoren, kmo’s, ziekenhuizen, scholen, fabriekshallen en gemeenschappelijke ruimtes.

We werken eerst een voorstel uit dat past bij wat je nodig hebt, je timing en budget. Komen onze schoonmakers tijdens of na de kantooruren langs? Meerdere keren per week of één keer per maand? Poetsen we ook meteen de rest van het kantoor? Dankzij onze flexibele aanpak betreed je zonder zorgen een proper kantoor of gebouw.

Wij kiezen resoluut voor de meest moderne en milieuvriendelijke schoonmaaktechnieken voor onze glas- en ramenwas. Naast de klassieke ramenwas doen we ook ramenwas met osmosewater voor hogere gebouwen, de reiniging van zonnepanelen en gevelreiniging.

Ervaringen van onze klanten

 

Group-f zorgt voor een succesvolle ramenwas van bedrijven en gebouwen in heel Vlaanderen. Ontdek welke andere bedrijven genieten van onze stipte en flexibele aanpak.

Wat is osmose ramenwas?

 

Group-f kiest voor duurzame oplossingen en middelen duurzamer te maken. Daarom gebruiken we osmosewater bij het ramen wassen, vooral bij het wassen van hoge gebouwen.

Osmosewater is een milieuvriendelijke manier om je ramen te wassen. Regenwater wordt via een speciale installatie gefilterd zodat enkel water zonder kalk en mineralen overblijft. Het overige water wordt hergebruikt voor ons sanitair. Op die manier zorgen we voor een volledige recyclage van het regenwater.

Osmosewater reinigt je ramen zonder enige toevoeging van detergenten. Bovendien zorgt dit voor een streeploos resultaat na het drogen. Dit is perfect voor hoge gebouwen met moeilijk te bereiken ramen. Tot op een hoogte van 17 meter kunnen onze raamwassers met telescopische stelen veilig de ramen bereiken zonder dat we ladders of hoogwerkers moeten gebruiken.

Glazenwasser komt langs wanneer het past

 

Met onze ramenwas willen we jou en je medewerkers ontzorgen. Je hebt geen beurtrol of extra onderhoudspersoneel nodig. Bovendien zorgt onze flexibele dienstverlening ervoor dat wij langskomen wanneer het jou past.

Een schoon gebouw zorgt bovendien voor tevreden medewerkers die minder ziek zijn. Ook bezoekers zullen onder de indruk zijn van een brandschoon kantoor of gebouw.

 

Ramen wassen: kostprijs?

 

Geïnteresseerd in schoonmaak en ramenwas in je bedrijf? Wij werken graag een voorstel uit dat rekening houdt met al je wensen