Peugeot Kontich: piekfijne showroom en kantoren

 

Van je buren moet je het hebben. Magda Morissens van Peugeot Garage Selleslaghs in Kontich is een vaste klant. Niet alleen houden wij de kantoren, de ramen en de showroom van deze autodealer piekfijn. Magda loopt ook geregeld binnen bij het Group-f strijkatelier aan de overkant.

 

Ramen wassen showroom

“Group-f doet al enkele jaren de schoonmaak bij ons,” vertelt Magda, echtgenote van zaakvoerder Erik Selleslaghs. “Sinds kort wast Group-f ook de ramen van de showroom. Ik ben super tevreden over onze vaste schoonmaakster Daisy die hier elke dag komt poetsen. Onze samenwerking verloopt in de beste verstandhouding, ze is altijd stipt op de afspraak.”

 

Schoonmaakbedrijf met oog voor detail

In deze Peugeotgarage kan het best druk zijn. “We hebben een 20-tal medewerkers en er is altijd veel passage van bezoekers en klanten. Ik vind het daarom fijn dat de showroom en het sanitair blinken. Een proper bedrijf geeft altijd een goede indruk. Onze schoonmaakster kent haar vak en heeft oog voor detail: ze legt de tijdschriften netjes, geeft de glazen deuren een extra beurt, leegt de vuilbakken regelmatig. Een koffievlek heeft bij haar geen schijn van kans,” lacht Magda.

Bureaus ontsmetten

Schoonmaakster Daisy volgt ook strikt de coronarichtlijnen vanuit Group-f. Extra ontsmettingsbeurten, bijvullen van handgels, reinigen van contactpunten van bureaus, enzovoort. Het stelt Magda meer dan gerust.

 

Langs het strijkatelier

Omdat het strijkatelier van Group-f aan de overkant van de straat ligt, springt Magda er regelmatig met een wasmandje strijk binnen. “Hun strijkservice is altijd in orde, de betaling met dienstencheques loopt vlot en het strijkatelier ligt er netjes bij. Tot in de puntjes verzorgd! Handig toch, zo’n strijkdienst in de buurt.”