Schoonmaak bij brillenwinkel theo-Somers Optiek Antwerpen

 

Bij theo-Somers Optiek op de Eiermarkt in Antwerpen werken zes opticiens. Het team van Group-f zorgt er voor een kraaknette winkel. Met oog voor het kleinste detail.

 

 

Ervaren schoonmaker

Group-f schoonmaker Mo is er al jaren aan de slag. “Tot onze grote tevredenheid,”, zegt verantwoordelijke Jan Somers. “Mo komt wekelijks op woensdag. Hij poetst ‘s nachts of in de vroege ochtend. Het is altijd dik in orde. En altijd in piekfijn uniform met bijbehorende pet,” lacht Jan.

 

Poetsbedrijf Antwerpen met passie

Mo gebruikt enkel duurzame kuisproducten en middelen. “We appreciëren dat hij zo’n geëngageerde poetsman is. Hij doet het werk met veel passie en weet perfect welke producten hij waar moet gebruiken. Hij reinigt, heft de spullen op in plaats van ze te verschuiven. Hij gaat heel omzichtig met onze materialen om.” 

Winkel ziet er spic en span uit

Dat de brillenwinkel van theo-Somers Optiek er netjes moet bijliggen, is logisch. “Een cleane winkel is een belangrijke eis van onze klanten,” aldus Jan. “Mo zorgt ervoor dat alles er spic en span uitziet. Eigenlijk wordt hier voortdurend gekuist. Onze opticiens stofzuigen zelf ook elke ochtend en geven de spiegels een extra beurt. Na elke brilpasbeurt worden de monturen extra gereinigd.”

 

Stofzuigen en reinigen kantoren

Group-f doet ook de schoonmaak op de kantoren van theo eyewear in de Arsenaalstaat in Antwerpen. Daar bestaat het poetswerk uit karweien zoals stofzuigen, reinigen en luchten van bureaus en het schoonmaken van de sanitaire ruimten. Zo werken de theo-medewerkers altijd in een propere omgeving.