Strijkateliers met dienstencheques

 

Waarom kiezen voor strijkhulp via strijkateliers bij Group-f? We helpen je graag met het strijken via een van onze strijkateliers met dienstencheques.

N  Group-f strijkateliers bij jou in de buurt

N  Betaalbaar dankzij dienstencheques

N  Een snel en kreukvrij resultaat

N  Top service door gedreven en stipte medewerkers

N  No-nonsense, enthousiast en resultaatgericht 

 

Profiteer van een voordelige strijkhulp met dienstencheques

Onze strijkateliers betaal je heel eenvoudig met dienstencheques.

Dit gesubsidieerde systeem zorgt ervoor dat deze hulp betaalbaar is voor jou en dat onze werknemers een gegarandeerd inkomen kunnen ontvangen. De aanvraag is snel en eenvoudig en in geen tijd ontvang je de hulp en vrije tijd die je verdient.

Een strijkatelier, hoe werkt dat?

 

Overvolle wasmanden die je aanstaren om gestreken te worden? Strijken is een tijdrovend huishoudelijk klusje dat je niet snel even tussendoor kan doen.
In onze strijkateliers kan je terecht met je volle wasmanden. Beroep doen op strijkhulp van Group-f is eenvoudig, snel en betaalbaar.

Twee dagen later zorgen zij voor een kreukloos resultaat. Alles wordt mooi gesorteerd in jouw wasmand zodat jij deze enkel nog dient op te bergen. Kapstokken vergeten voor de hemden?
Geen probleem, wij leveren deze voor jou.Je betaalt onze strijkhulp met dienstencheques. De prijs die je betaalt is afhankelijk van het aantal gewerkte eenheden of minuten. Eén dienstencheque staat voor 60 eenheden.

Heb je een vraag?

Wil je laten weten hoe tevreden je bent?
Heb je een vraag of opmerking?

Een strijkatelier in jouw buurt

Van de kust tot de Kempen. Van Antwerpen tot Aalst.
Je kan bij ons overal terecht voor huishoud- of strijkhulp.