Referenties

 

Lees hier welke bedrijven we tot onze tevreden klanten mogen rekenen. Met de professionele schoonmaak van Group-f kiezen ze voor:

N  Gastvrijheid en beleving
N  Een totaalpakket op maat
N  Kostenefficiënte en flexibele aanpak
N  Gemotiveerde en grondig opgeleide medewerkers
N  Open en eerlijke communicatie

 

Van Der Valk

De van oorsprong Nederlandse Van der Valk hotels staan al jaar en dag bekend om hun prijs-kwaliteit en gastvrijheid. Dat zorgt voor een ideale match met de waarden van Group-f. We zorgen voor een gastvrij welkom met de schoonmaak en het onderhoud van de verschillende gastenkamers. Algemeen Directeur Willem Polman beschrijft hoe deze samenwerking vlekkeloos verloopt bij het Van der Valk Hotel in Antwerpen.

Louvre Hotels Group

De Louvre Hotels Group omvat verschillende hotelketens zoals Campanile Hotels, Kyriad (Prestige) Hotels en Tulip Inn en is daardoor een grote speler in de internationale hotelwereld. Onze gedreven medewerkers zorgen ervoor dat de Belgische hotels van deze groep er steeds piekfijn uitzien.

The Lodge-Group

The Lodge-Group is een groep van hotels en restaurants waarin je kan dineren, vergaderen en overnachten in historische gebouwen in en rond Leuven en Brussel. Ook bij de schoonmaak van deze gebouwen is het dus belangrijk om aandacht te hebben voor de historiek en de beleving van de gasten.

Hotel Franq

In het hart van het Antwerpse stadscentrum vind je Hotel Franq. Group-f neemt alle schoonmaakzorgen uit handen zodat de kamers en algemene ruimtes steeds brandschoon zijn en gasten zich gegarandeerd thuis voelen.

Pullman Hotels & Resorts

Actief in 25 landen is Pullman een grote internationale hotelspeler die het zakelijke met het aangename combineert. Als bezoeker kan je in geen tijd switchen tussen een professionele setting of een zorgeloze oase van rust. Group-f maakt deze switch mede mogelijk door ervoor te zorgen dat de vergaderzalen, ontspanningsruimtes, algemene ruimtes en gastenkamers kraaknet zijn.

Ook interesse in onze hotel services?

 

Op basis van een persoonlijk gesprek werken we een pakket op maat uit dat past bij jouw behoeften en wensen. Indien gewenst vullen we onze dienstverlening aan met extra services zoals stewarding, ramenwas, gevelreiniging of groenvoorziening.