Professionele schoonmaak
voor bedrijven

Held(en daden) nodig?

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf met een persoonlijke aanpak? Dan bent u bij Group-f Cleaning & Facility aan het juiste adres!  Samen met onze eigen schoonmaakhelden zorgen wij voor een vlekkeloze service op maat, steeds met de glimlach!

Held(endaden) nodig?

Kom werken bij Group-f

Onze vacatures

Onze helden staan steeds tot uw dienst

  • Kantoren
  • Magazijnen
  • Overheden
  • Gemeenschappelijke ruimtes
  • Winkels

1

grote familie

1334

werknemers

1280

klanten

4

kantoren

Enkele klanten aan het woord

De kantoren in een officieel gebouw zoals de Nederlandse ambassade in Brussel moeten er onberispelijk uitzien. Om dit te verwezenlijk doet het beroep op een vast team van Group-f medewerkers. Kantoren schoonmaken, ramen wassen of een dagelijkse desinfectieronde, alles wordt met een glimlach gedaan. Facility Manager van de ambassade Bart Arnouts verduidelijkt hoe de flexibele aanpak van Group-f matcht met de discretie die bij een ambassade hoort.

Het grote gamma aan auto’s dat de Peugeot Garage aanbiedt, doet menig autoliefhebber watertanden. Group-f zorgt ervoor dat het niet enkel bij watertanden blijft en laat ook hun ogen fonkelen. Dit doen ze door de toonzalen en kantoren te laten blinken. Zo komen de nieuwe auto’s nog beter uit de verf in de brandschone vitrine. Magda Morissens prijst de stipte houding van haar Group-f schoonmaakster Daisy.