Professionele Schoonmaak

“You never get a second chance to make a good first impression”. Een eerste indruk is alleszeggend. Als bedrijf ontvangt je jouw bezoekers en medewerkers graag in een schone omgeving. Bespaar jezelf de tijd en zorgen en laat de schoonmaak over aan onze experts  Zo krijg jij tijd en focus voor jouw klanten en medewerkers.

Hoe kunnen wij jou ontzorgen?

Bij Group-f hebben we ervaring in de schoonmaak van:
  • Kantoren
  • Winkels
  • Overheden
  • Fabriekshallen
  • Gemeenschappelijke ruimtes

Group-f Cleaning Academy

Vanuit onze Cleaning Academy bieden wij in-house trainingen en opleidingen aan onze Group-f medewerkers. Het opleidingscentrum ondersteunt onze medewerkers in hun ambitie en wens om door te ontwikkelen tot gedreven en loyale experten. En daar zijn we trots op!

Eigen Helden

Kwaliteit en continuïteit van het personeel is één van de belangrijkste draagvlakken voor een succesvolle dienstverlening. Bij Group-f investeren we in onze eigen onmisbare medewerkers. Voor ons zijn zij de échte helden.

 

Word een held

Flexibel én met oog voor detail

We werken telkens een pakket op maat uit dat past bij jouw noden, timing en budget. Komen we langs tijdens de kantooruren of daarbuiten? Wassen we daarbij meteen ook de ramen? Onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat je zorgeloos kan toekomen in een schoon kantoor of gebouw.

Bij Group-f zijn we marktleider in de hotelschoonmaak. Onze jarenlange ervaring in Hospitality zorgt voor een toegevoegde waarde in de professionele schoonmaak. Dit heeft niet alleen effect op het resultaat van onze dienstverlening, maar ook op de manier waarop onze schoonmaakexperten te werk gaan. Zij ademen Hospitality en werken steeds met oog voor detail. Kortom, bij Group-f gaan Schoonmaak en Hospitality hand-in-hand.