Revolution Slider Error: Slider with alias slider1 not found.

 

img_2

Huishoudhulp

Boodschappen doen of een handje toesteken bij het huishouden, het gebeurt allemaal met de glimlach. Huishoudelijke hulp gezocht? Contacteer ons dan snel!

img_3

Dienstencheques

Je kan dienstencheques gebruiken voor o.a. poetshulp, huishoudhulp en strijkservice. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over poetshulp met dienstencheques!

img_1

Strijkdienst/droogkuis

Strijken is een hele kunst, maar jammer genoeg vaak tijdrovend. Is die tijd niet altijd beschikbaar? Wij staan garant voor een snelle service en een kreukloos resultaat. Ontdek hier snel onze strijkdienst!


bakmetwater1

Waarom voor

Group-f kiezen

 • Tevredenheid
  Volgens afspraak, volgens uw timing. Met een minimale overlast en een maximaal resultaat.
 • Onze gedreven mensen
  Onze medewerkers worden er op getraind om onze dienstverlening te versterken. We streven naar het optimaliseren van processen en technieken om uw comfort te verhogen.
 • Open communicatie
  Klantentevredenheid is de basis van onze bedrijfsvoering. Group-f is een onderneming met een zeer vlakke structuur met een open, toegankelijke en transparante communicatie met onze klanten.
 • De typische Group-f-spirit
  No-nonsense. Gedreven en enthousiast. Resultaatgericht. Group-f is een onderneming met een sterke identiteit die oprecht en authentiek klantgericht is.
Show Buttons
Hide Buttons