Huishoudhulp via dienstencheques

Onze huishoudhulp betaal je heel eenvoudig met dienstencheques. Je beslist zelf welke dag(en) en binnen welke tijdspanne jouw huishoudhulp over de vloer komt.

Huishoudhulp

Onze opgeleide helden ondersteunen jou waar nodig. Schoonmaken, eten bereiden, boodschappen doen, strijken, ramen wassen… Het kan allemaal! Niet zeker welke taken onze huishoudhulpen voor hun rekening nemen? Ontdek ze hieronder in de checklist.
  • Poetsen van jouw woning (stofzuigen, dweilen, afstoffen, …)
  • Jouw vaatwas legen en vullen
  • Je oven poetsen
  • Jouw vuilniszakken buiten zetten
  • Lakens verversen
  • Ramen poetsen (binnenkant)
  • Strijken

Eén aanspreekpunt

Omdat we een persoonlijke aanpak en transparante communicatie belangrijk vinden, heb je bij ons slechts één aanspreekpunt.
Vanuit een kantoor in de buurt volgen we jouw huishoudhulp op.

Group-f Dienstencheques heeft intussen een team van meer dan 657 gedreven en professionele helden.
Zij staan alvast te popelen om jouw huis in no-time spik en span te krijgen. 

Samen voor de perfecte match!

Ben je al een tijdje op zoek naar een hulp in het huishouden? Laat onze eigen Group-f matchmakers deze zoektocht van jou overnemen. Klik op de knop hieronder en vul het formulier in om jouw aanvraag te vervolledigen. Nadien gaan onze consulenten aan de slag en matchen zij jou met de juiste poetsvrouw.

 

Huishoudhulp aanvragen

Group-f Cleaning Academy

Group-f investeert in zijn medewerkers, want een opgeleide werknemer is er twee waard. Daarom bieden we vanuit onze Cleaning Academy in-house trainingen en opleidingen aan onze poetshulpen. En daar pluk jij de vruchten van! 

Verder ondersteunt het opleidingscentrum onze medewerkers in hun ambities en wens om door te ontwikkelen tot gedreven en loyale experten. Daar zijn we trots op!