Strijkwerk… vakwerk!

Ook zo’n hekel aan de wekelijkse strijk? Breng hem dan gewoon binnen in één van onze filialen! De strijkateliers zorgen gegarandeerd voor een kreukvrij resultaat. 2 dagen later is de strijk klaar. De betaling gebeurt met dienstencheques. Daarvoor hanteert Group-f Dienstencheques een tarievenlijst, op basis van het aantal gewerkte eenheden of minuten. Met één dienstencheque betaalt u 60 eenheden. Snel, gemakkelijk en professioneel. En het bespaart u bovendien heel wat tijd.

 

Prijzen voor strijkwerk

Hoeveel kost dit? Hoe kan ik betalen?

 • Prestaties kunnen enkel worden betaald via dienstencheques. Cash betalen kan dus niet. Naast de traditionele papieren cheques zijn er ook elektronische dienstencheques. Per ontvangen cheque moet u wel een toeslag van €1,50 bijbetalen om alle andere kosten buiten de personeelskost te dekken.
 • In onze tarievenlijst stemt elk strijkartikel overeen met een aantal eenheden. Bij elke bestelling wordt het totaal van alle eenheden gemaakt. Met één dienstencheque kunt u 60 eenheden betalen. Het aantal vermelde eenheden per stuk is het gemiddeld aantal minuten dat men nodig heeft om een stuk kwalitatief volledig te verwerken.
 • Handig voor u, maar ook voor ons, is dat u aan de hand van onze tarievenlijst vooraf zelf uitrekent hoeveel eenheden u per maand zal gebruiken. U kan dit aanduiden op ons puntenblad, dat u meegeeft met uw bestelling. Op die manier behoudt u een zekere vorm van controle. Natuurlijk controleert ons personeel of uw telling klopt.
 • Met één dienstencheque betaalt u 60 eenheden. Het totale aantal opgebruikte eenheden per bestelling is niet altijd een veelvoud van 60. Het aantal te betalen dienstencheques wordt naar boven afgerond. Eventueel teveel betaalde eenheden worden bij uw volgende bestelling in mindering gebracht.

 

 

 

 

Droogkuis

als extra service

Sommige stoffen zijn zo delicaat dat ze speciale apparatuur en wastechnieken vereisen. Stomerijen zijn hiervoor het meest geschikt. Zij zorgen voor het reinigen en piekfijn opmaken van al uw delicate kledij.

Vanaf nu kunt u uw was in een aparte, door ons voorziene zak in uw gepersonaliseerde bak aan ons bezorgen. Uw kledij wordt gereinigd en bij de volgende ophaling aan u terugbezorgd. Bij de gereinigde kledij vindt u een factuur.

Opgelet: Deze service kan enkel cash en dus niet met dienstencheques worden betaald.

img_5

Prijzen droogkuis

Bekijk hier snel onze volledige prijslijst!

bakmetwater1

Waarom voor

Group-f kiezen

 • Tevredenheid
  Volgens afspraak, volgens uw timing. Met een minimale overlast en een maximaal resultaat.
 • Onze gedreven mensen
  Onze medewerkers worden er op getraind om onze dienstverlening te versterken. We streven naar het optimaliseren van processen en technieken om uw comfort te verhogen.
 • Open communicatie
  Klantentevredenheid is de basis van onze bedrijfsvoering. Group-f is een onderneming met een zeer vlakke structuur met een open, toegankelijke en transparante communicatie met onze klanten.
 • De typische Group-f-spirit
  No-nonsense. Gedreven en enthousiast. Resultaatgericht. Group-f is een onderneming met een sterke identiteit die oprecht en authentiek klantgericht is.
Show Buttons
Hide Buttons