Aviation

Of het nu een Airbus of een een Boeing is: een vliegtuig moet altijd schoon zijn voor de passagiers die ermee reizen. Bij de schoonmaak van vliegtuigen komt er heel wat specialistische kennis bij kijken. Dankzij onze jarenlange ervaring is Group-f Aviation jouw partner bij uitstek!

Contact opnemen

Extra diensten

Bij Group-f vinden we het belangrijk om met de nodige flexibiliteit steeds een pakket op maat aan te bieden. Hiermee kunnen wij jou ontzorgen zodat jij kan focussen op jouw corebusiness (detail).  Als multiservice dienstverlener beperken we ons niet enkel tot de interieurschoonmaak van vliegtuigen, maar kunnen onze dienstverlening ook uitbreiden naar de luchthaven.

Eigen Helden

Bij Group-f investeren we in onze eigen medewerkers en hun werkgeluk. Wij willen dat Group-f medewerkers plezier hebben in hun werk en dit uitstralen. Daarnaast investeren wij in kwaliteit van onze Group-f experten doormiddel van onze Cleaning Academy. Het opleidingscentrum ondersteunt onze medewerkers in hun ambitie en wens om door te ontwikkelen tot gedreven en loyale experten. Voor ons zijn onze medewerkers de onmisbare schakels in onze onderneming, zij zijn de échte helden binnen Group-f.

Word een held