Het uitzendbureau voor de
Hotel, Hospitality
en Schoonmaaksector.

Op zoek naar een professionele kracht in de horeca of hotellerie? Wij hebben de expertise om de perfecte match te maken voor elke functie, van afwasser tot manager.

Held(en) nodig?

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw uitzendarbeid met een persoonlijke touch? Dan is Group-f Jobs de perfecte match voor u! Met 20 jaar ervaring als werkgever in de facilitaire markt kennen we de ins en outs van het vak. Onze kernactiviteiten omvatten hotelschoonmaak, professionele schoonmaak, vliegtuigschoonmaak en privé schoonmaak met dienstencheques.

Onze ervaring strekt zich uit tot ver buiten de specifieke sectoren waarin we actief zijn. Door ons personeel direct bij klanten in te zetten, hebben we waardevolle inzichten verworven in diverse markten. Deze inzichten vormen de sleutel tot ons succesvolle interim verhaal. Of het nu gaat om tijdelijke vervangingen, projectmatige ondersteuning of permanente aanwervingen, Group-f Jobs staat te popelen om jou te assisteren bij het vinden van het perfecte profiel.

Wil je deel uitmaken van ons team?

Kom werken bij onze klanten

Onze vacatures

Marktleider in de hotel services

Group-f is marktleider in de hotelsector, waarin beleving, representativiteit, flexibiliteit en een 7/7 performance centraal staan. Door deze expertise zijn we niet alleen vertrouwd met de uitdagingen binnen deze sector, maar kennen ook de specifieke heldenprofielen die daar uitblinken. Of het nu gaat om tijdelijke vervangingen, projectmatige ondersteuning of permanente aanwervingen, Group-f Jobs staat te popelen om u te assisteren bij het vinden van het perfecte profiel. Of u nu op zoek bent naar een afwasser, front office medewerker, een chef-kok of een F&B supervisor, Group-f Jobs is er om u te ondersteunen.

Waarmee kunnen wij jou ontzorgen?

  • Schoonmaak/Facility profielen
  • Horeca profielen
  • Hotel profielen
  • Administratieve profielen