Hotelschoonmaak
op maat

Held(en daden) nodig?

Een hotel is meer dan een plek om te overnachten. Tevreden hotelbezoekers ervaren een wow-effect wanneer ze in hun kraaknette hotelkamer arriveren. Op zoek naar een partner in de hotelschoonmaak? Bij Group-f garanderen wij een op-maat-gemaakte dienstverlening dankzij onze expertise. Zo verzekeren wij een ultieme gastenbeleving en heb jij tijd voor wat écht telt.

Held(endaden) nodig?

Kom werken bij Group-f

Onze vacatures

Onze totaalaanpak

Bij Group-f denken we graag out of the box en beantwoorden we met een oplossingsgerichte mindset de vragen van onze klant. Als multiservice dienstverlener bieden wij aanvullende diensten die bijdragen aan een positieve beleving van jouw gast.

1

grote familie

1334

medewerkers

1280

klanten

4

kantoren

Enkele klanten aan het woord

De van oorsprong Nederlandse Van der Valk hotels staan al jaar en dag bekend om hun prijs-kwaliteit en gastvrijheid. Dat zorgt voor een ideale match met de waarden van Group-f. We zorgen voor een gastvrij welkom met de schoonmaak en het onderhoud van de verschillende gastenkamers.

De Louvre Hotels Group omvat verschillende hotelketens zoals Campanile Hotels, Kyriad (Prestige) Hotels en Tulip Inn en is daardoor een grote speler in de internationale hotelwereld. Onze gedreven medewerkers zorgen ervoor dat de Belgische hotels van deze groep er steeds piekfijn uitzien.

Onze helden staan steeds tot uw dienst

  • Marktleider in hotelschoonmaak
  • Eigen gemotiveerde en opgeleide medewerkers
  • Een flexibele aanpak
  • Bovenal: Kwaliteit boven alles!