Professionele schoonmaak

 

Een proper gebouw is goed voor iedereen. Je bezoekers zijn onder de indruk en je medewerkers meer minder ziek. Maar het is niet eenvoudig om alles kraaknet te houden. Stel je een beurtrol op? Of neem je extra onderhoudspersoneel aan? Herkenbaar? Dan helpen we je graag verder!

Wat houdt het in?

 

Group-f biedt poets- en onderhoudswerk voor bedrijven, organisaties en gebouwen. Zo hebben we ervaring met het schoonmaken van kantoren, kmo’s, ziekenhuizen, scholen, fabriekshallen, gemeenschappelijke ruimtes….

We werken telkens een pakket op maat uit dat past bij jouw noden, timing en budget. Komen we langs tijdens de kantooruren of daarbuiten? Meerdere keren per week of één keer per maand? Wassen we daarbij meteen ook de ramen? Onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat je zorgeloos kan toekomen in een proper kantoor of gebouw.

Deze klanten gingen je voor

 

Group-f zorgt voor een succesvolle schoonmaak van bedrijven en gebouwen in heel Vlaanderen. Ontdek welke andere bedrijven genieten van onze stipte en flexibele aanpak.

Wat levert het jou op?

 

Met onze professionele schoonmaak willen we jou en je medewerkers ontzorgen. Door deze dienst aan ons uit te besteden heb je geen nood aan een beurtrol of extra onderhoudspersoneel. Bovendien zorgt onze flexibele dienstverlening ervoor dat wij langskomen wanneer het jou past.

Een schoon gebouw zorgt bovendien voor tevreden medewerkers die minder ziek zijn. Ook bezoekers zullen onder de indruk zijn van een brandschoon kantoor, traphal en wachtruimte.