Schoonmaak evenementen: propere zitjes bij Studio 100

 

Het Studio 100 Pop-up Theater in Puurs is de thuisbasis van populaire musicals als 40-45 en Daens. Het monumentale theater, de foyer, de backstage en de kantoren krijgen een regelmatige poetsbeurt van het Group-f team. “Ik kan voor 100 procent op hen rekenen,” zegt verantwoordelijke publieksonthaal, Ludo Porrez.

 

Reinigen tribunes en theater

Begin juli 2020 ging deze Studio 100 locatie (na de corona-break) weer open met voorstellingen voor een beperkt publiek. Na elke voorstelling maken de schoonmakers van Group-f alles netjes. De foyer en de tribunes met zitplaatsen worden dagelijks gereinigd, het afval wordt opgeruimd, de vuilbakken leeggemaakt. Sinds de heropening wordt alles ook volledig ontsmet. Op enkele uren tijd blinkt de locatie weer. Klaar voor een nieuw spektakel.

 

Schoonmaakteam discreet aanwezig

Ook tijdens een voorstelling is een team van Group-f discreet standby. Onder meer de toiletten die dan zeer intensief worden gebruikt, krijgen regelmatig een korte poetsbeurt. Omdat er soms meerdere voorstellingen per dag zijn, soms tot in de late uren, wordt van het Group-f team wel wat flexibiliteit verlangd. “Dat verloopt prima,” zegt Ludo Porrez. “De communicatie met de teamleider – die mee het poetswerk verzorgt vanaf de opening – loopt vlot. Ik weet dat ik voor 100 procent op hen kan rekenen, ook op momenten dat er snel iets moet gedaan worden.”

“We houden mekaar op de hoogte”

Dat het Group-f team, altijd netjes in bedrijfsuniform, ook aanwezig is tijdens de voorstellingen, stelt Ludo gerust. “We houden mekaar constant op de hoogte. Elk mogelijk issue pakken we meteen aan.”

 

Poetsen kantoren

Daarnaast zorgt het poetsteam ook voor de schoonmaak van de Studio 100-kantoren. Dit is het klassieke schoonmaakwerk: reinigen van bureaus, vloeren en toiletten, leegmaken van vuilbakken en het ontsmetten van alle contactpunten. “Dankzij Group-f kunnen alle bezoekers en medewerkers met een gerust gevoel naar Puurs afzakken. Alles ziet er pico bello uit.”