Professioneel schoonmaakbedrijf in Antwerpen: +1000 klanten in heel België

Group-f Cleaning & Facility Services is een professioneel schoonmaakbedrijf in Antwerpen voor perfect poets- en onderhoudswerk van bedrijven. De onderneming biedt een volledig servicepakket op maat, met klemtoon op kwaliteit. Daarbij houden we rekening met verschillende factoren: budget, timing, kantooruren, …

Efficiëntie, een stipte én flexibele organisatie en een perfecte aanpak die werkt: dat zijn onze basisingrediënten voor een succesvolle schoonmaak van uw bedrijf. Van Noordzeekust tot Limburgse Kempen: Group-f Holding zorgt overal in België voor brandschone bedrijven. Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.

Voordelen:

 • Een kraaknet en keurig kantoor maakt indruk op uw klanten en bezoekers
 • Een hygiënische werkomgeving zorgt voor meer gedreven en minder zieke werknemers
 • U hoeft geen onderhoudspersoneel aan te werven
 • Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid, begeleid, gemotiveerd en klantvriendelijk
 • Wij hebben jarenlange ervaring in de sector -> ruime kennis, expertise en knowhow
 • Wij werken milieubewust en gebruiken enkel milieuvriendelijke producten en middelen

Schoonmaakbedrijf voor kantoren & gebouwen!

Group-f Cleaning & Facility Services is een professioneel schoonmaakbedrijf in Antwerpen voor poets- en onderhoudswerk van bedrijven. De onderneming biedt een volledig servicepakket op maat, met klemtoon op kwaliteit. Daarbij houden we rekening met verschillende factoren: budget, timing, kantooruren, …

Efficiëntie, een stipte én flexibele organisatie en een aanpak die werkt: dat zijn onze basisingrediënten voor een succesvolle schoonmaak van uw bedrijf. Van Noordzeekust tot Limburgse Kempen: Group-f zorgt overal in Vlaanderen voor brandschone bedrijven. Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.

schoonmaakbedrijf antwerpen

 

Group F Cleaning opvolging

Opstart & opvolging

Elk project kent een vast verloop. Zo garandeert Group-f Holding als professioneel schoonmaakbedrijf een snelle en efficiënte opstart met een minimale foutenmarge.

 • Eerst maken we een werkdossier: de aard van het gebouw en specifieke wensen staan hierbij centraal.
 • Daarna wordt het plan geoperationaliseerd, met specifieke roosters voor elk betrokken personeelslid.
 • Personeelsleden krijgen een duidelijke briefing en worden intensief opgevolgd.
 • De acties van het personeel en het resultaat van de schoonmaak van het bedrijf komen in een logboek
 • Zowel actief in Antwerpen als in heel België!


Onze medewerkers: méér dan ‘personeel’!

Medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd, opgeleid en professioneel begeleid. En dat gaat verder dan alleen maar de technische kant. Wie bij Group-f Cleaning & Facility Services wil werken, moet doordrongen zijn van de filosofie van het bedrijf.

Elke sollicitant doorloopt een vaste procedure. Hierbij wordt gepeild naar motivatie, ervaring, bekwaamheid, lichamelijke en mentale geschiktheid, voorkomen, omgang, … Sollicitanten moeten steeds een bewijs van goed zedelijk gedrag kunnen voorleggen. Onze medewerkers werken zowel in Antwerpen als daarbuiten.

Onze medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd, opgeleid en begeleid. En dat gaat verder dan enkel de technische kant. Wie wil werken bij Group-f Cleaning & Facility Services, moet doordrongen zijn van de Group-f-spirit.

Elke sollicitant doorloopt een vaste procedure waarbij gepeild wordt naar motivatie, ervaring, bekwaamheid, lichamelijke en mentale geschiktheid, voorkomen en omgang, … Sollicitanten moeten steeds een bewijs van goed zedelijk gedrag kunnen voorleggen.


opkuis en schoonmaak in antwerpen


Opleiden en begeleiden

Nieuwe medewerkers volgen een training on the job. Elke nieuweling moet bovendien de ‘basisopleiding schoonmaak’ volgen. Personeelsleden worden opgeleid in een servicegerichte attitude, een correcte deontologie en een positieve houding op de werkvloer.


Stabiliteit

Group-f Holding streeft naar een stabiele personeelsbezetting en een minimaal absenteïsme. De schoonmaakonderneming hanteert een correcte verloningspolitiek en stelt het individuele en collectieve welzijn van de personeelsleden voorop. Een goede relatie met de vakbonden is hierbij cruciaal.
milieubewust schoonmaakbedrijf


Milieu: een bewuste keuze

Als milieubewust schoonmaakbedrijf in Antwerpen gaat Group-f Holding verder dan de basisvoorschriften. Elke medewerker wordt opgeleid om te streven naar milieubewust werken.

Bij de schoonmaak van een bedrijf spelen milieueisen een belangrijke rol. Dat geldt zowel voor de keuze van producten en middelen als voor hun dosering. Als professioneel schoonmaakbedrijf probeert Group-f Holding een zo optimaal mogelijk evenwicht tussen economie, ecologie en ergonomie te bereiken.

Group-f Cleaning & Facility Services is een milieubewuste onderneming. Dat wil zeggen dat we verder gaan dan de basisvoorschriften. Elke medewerker wordt opgeleid om te streven naar milieubewust werken.

Zowel in de keuze als de dosering van de producten spelen milieu-eisen een belangrijke rol. Door een goede selectie van producten en middelen willen we streven naar een zo optimaal mogelijk evenwicht tussen economie, ecologie en ergonomie.


Show Buttons
Hide Buttons