Over Group-f facts

Digitalisering van de bedrijfsomgeving

Bij Group-f vinden we het belangrijk om steeds te verbeteren en te evolueren. Dit geldt niet anders voor de digitalisering van onze bedrijfsomgeving. 

Aan de hand van een aantal belangrijke digitale tools verbeteren wij de werking en efficiëntie voor ons bedrijf én onze medewerkers. 

De volgende digitaliseringen staan op de planning:

  • Group-f applicatie: Een digitale applicatie dat als doel, het verbeteren van de werkmethodes van onze arbeiders en bedienden, beoogt. 
  • Intranet: Een overkoepelend intern informatieplatform binnen onze organisatie. Het primaire doel is het elektronisch terugvinden én delen van informatie. 

Dankzij de financiële steun van ESF zetten wij volop in op de digitalisering van Group-f. Daarnaast kunnen wij ook ons personeel opleiden omtrent de digitale tools dat een bedrijf in de 21ste eeuw met zich meebrengt. 

Ondersteunen van personeel

Het implementeren van digitale tools bij onze medewerkers brengt heel wat werk met zich mee. Aan de hand van opleidingen willen we dan ook uitgebreid de tijd nemen om onze arbeiders en bediendes op te leiden. 

De opleidingen zijn gericht op het beheersen en toepassen van basis digitale vaardigheden in een hedendaagse bedrijfsomgeving. De opleidingen worden gefaciliteerd door interne medewerkers. Daarnaast zal er cursusmateriaal en extra ondersteunend materiaal voorzien zijn voor onze medewerkers. Aan de hand van verschillende workshop met concrete voorbeelden zullen zij kennismaken met de digitale tools. 

Doel van het project

Dankzij bovenstaande digitale tools willen we zorgen voor een betere algemene werking binnen het bedrijf. Een goed gebruik van deze tools zorgt voor een effectievere samenwerking binnen het bedrijf.

Aan de hand van opleidingen willen wij medewerkers hierin uitgebreid ondersteunen. Medewerkers hebben nood aan een duidelijke en uitgebreide uitleg met demonstratie.

Dankzij het gebruik van deze tools zullen onze medewerkers hun job efficiënter kunnen uitvoeren. Een groot aantal praktische vraagstukken zullen opgelost worden dankzij het gebruik van deze digitale tools. Hierdoor besparen we cruciale tijd aan (administratieve) beslommeringen en kunnen we meer tijd voorzien voor kwalitatieve gesprekken en ondersteuning van onze medewerkers.