Over Group-f!

 

Group-f biedt een totaalservice voor professioneel schoonmaak- en onderhoudswerk voor bedrijven, hotels en particulieren. Wij bieden hulp bij het poetsen, strijken en huishouden via dienstencheques. Een aparte afdeling is gespecialiseerd in het verhuren van hoogwerkers. Group-f, dat is een team van professionele en toegewijde mensen die jou en je wensen op de eerste plaats zetten.

 

Schoonmaak, hotelservice, huishoudhulp en hoogwerkers

Schoonmaakbedrijf Group-f ontzorgt voor 100% zodat jij je kan richten op wat echt telt. Zowel voor bedrijven, hotels als particulieren bieden we een totaalaanpak voor poets- en onderhoudswerk.

Schoonmaker, hoogwerker of strijkdienst nodig?

Heb je een schoonmaakploeg of hoogwerker nodig om je bedrijf kraaknet te houden? Ben je op zoek naar een strijkdienst om je strijk baas te kunnen? Je bent bij ons welkom!

Group-f begon in 2004 als een familiebedrijf, en dat is het nog steeds. De familiale geest zit ingebakken in onze dagelijkse werking. No-nonsense, enthousiast en resultaatgericht!

Duurzaamheid voorop

Bij Group-f focus we ons op onze medewerkers, onze klanten, onze omgeving en en het milieu. Daarom kiezen we voor ecologische producten en middelen. Onze klanten zijn tevreden dankzij gemotiveerde medewerkers, kwaliteitsproducten en een feilloze dienstverlening.

Medewerkers op de eerste rij

We willen de talenten van onze medewerkers ontplooien en laten hen verder groeien in het bedrijf. Want zij dragen die unieke Group-f spirit uit. We ondersteunen hen optimaal zodat ze jou elke dag met een glimlach begroeten.

Milieuvriendelijke producten

We werken met de biologisch afbreekbare Probio schoonmaakproducten. Goed voor het milieu en veilig voor onze medewerkers. Voor onze ramenwas werken we met osmosewater waarbij regenwater volledig gefilterd en hergebruikt wordt.

Werken bij Group-f

 

Wil jij deel uitmaken van ons team gedreven medewerkers?