Over Group-f!

Wat we over Group-f kunnen vertellen is dat ons bedrijf in 2004 begon als een familiebedrijf, en dat is het nog steeds. Ondertussen zijn we verder gegroeid tot een gevestigde waarde in de facilitaire sector. Onze service bestaat uit 5 grote pijlers: Dienstencheques, Cleaning & Facility, Aviation, Cleaning & Hospitality en Rental.

De familiale geest zit ingebakken in onze dagelijkse werking. No-nonsense, enthousiast en resultaatgericht! Ons logo is een blauw ‘steentje’, maar waarom juist? Wél, we vinden het belangrijk dat ieder zijn steentje bijdraagt!

 

Over Group-f facts

Group-f, dat is…

Klantgerichtheid

We hebben een hart voor onze klanten. Wil je gebruik maken van onze huishoudhulpdiensten of strijkateliers? Wil je graag een hoogwerker bij ons huren voor jouw volgend project? Zoek je nog een professionele schoonmaker voor je bedrijf? Of wil je een energieke housekeeping medewerker voor in jouw hotel? Wij halen het onderste uit de kan om jou, onze klant, steeds te voorzien van een feilloze service mét de glimlach!

Klantgerichtheid betekent voor ons samenwerking, transparantie, willen innoveren, betrokkenheid, flexibiliteit en maatwerk.

Een hart voor onze werknemers

Wij laten de talenten van onze medewerkers ontplooien en laten hen verder groeien in het bedrijf. Want zij dragen die unieke Group-f spirit uit. Daarnaast bieden wij de gepaste omgeving en mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en hun steentje bij te dragen binnen het bedrijf. Kortom, een team van professionele en toegewijde mensen die de wensen van klant én medewerkers op de eerste plaats zet.

Duurzaamheid voorop

We nemen dagelijks onze verantwoordelijkheid op vlak van duurzaamheid. Wij kiezen bewust voor ecologische schoonmaakproducten en maken gebruik van osmosewater, waarbij regenwater volledig gefilterd en herbruikt wordt, voor de ramenwas. Goed voor het milieu én veilig voor onze medewerkers.

Wil jij graag deel uitmaken van ons team?