Extra diensten

Ben je op zoek naar rijplaten om je activiteiten veilig uit te voeren? Hulp nodig bij vergunningen en signalisatie voor werken op de openbare weg? Of bij het onderhoud van jouw hoogwerker? Naast de verhuur van hoogwerkers biedt Group-f enkele extra diensten om je volledig te ontzorgen. Ontdek alle diensten hieronder en neem contact met ons op!

Contacteer ons

Rijplaten

Bij werkzaamheden met een hoogwerker kunnen rijplaten voor meer stabiliteit en veiligheid zorgen. Ze ondersteunen de hoogwerker, beschermen kwetsbare ondergronden en voorkomen dat machines en materialen wegzakken. Je kan de rijplaten huren samen met de hoogwerker.

Group-f verhuurt zowel houten schotten als ijzeren rijplaten. De ijzeren rijplaten hebben een afmeting van 5m op 1,35m (dikte: 1cm). De houten schotten meten 5m op 1m (dikte: 7 cm).

Vergunningen en signalisatie

Wanneer je hoogwerkers op de openbare weg wil plaatsen, heb je hiervoor de nodige vergunningen en signalisatie nodig. Wij helpen je om dit in orde te brengen. We vragen de nodige vergunningen aan en plaatsen en controleren de signalisatie.

Tijdens een werfbezoek bepalen we of vergunningen en signalisatie nodig zijn voor jouw project. Alle plaatsingen gebeuren door gespecialiseerde medewerkers die 24/7 klaar staan.

 

Werfbezoek aanvragen

Hoogwerkers huren langere periode

Heb je een hoogwerker nodig voor een lange tijd, maar heb je geen zin in de administratieve rompslomp (keuringen, onderhoud, verzekering, herstellingen…) van een aankoop? Dan helpen we je graag verder met onze langetermijnverhuur.

Voor een vast maandelijks bedrag huur je een hoogwerker naar keuze. De periode wordt steeds in onderlinge samenspraak bekeken, net als de verschillende extra’s.

Onderhoud en herstellingen

Heb je een hoogwerker die onderhoud nodig heeft, maar heb je niet meteen de expertise in huis om dit te doen? Ons team van ervaren onderhoudsmensen helpt je met het onderhoud, herstelling en revisie van alle bouwmachines.

Ons ervaren onderhoudsteam helpt je ook bij hydraulische storingen, elektrische storingen en complete revisies.